| cristinutza_8053 a întrebat:

Buna am 15 ani si mama nu stie ca eu am inceput sa am relatii cu baietii de la 13 ani sunteti de parere ca asta ne poate afecta relatia mama-fiica? am facut asta pentru ca e prea stricta spune ca nu are incredere in baietii din ziua de azi.

2 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

DEsigur ca se va strica putin relatia mama-fiica dar poti sa nu-i spui de relatii, atunci ne punem problema daca ar afla despre chestia asta ar fi dezamagita si suparata pe tine si chiar daca ii spui se va supara pe tine. Depinde de felul ei de a fi. Este normal ca o fata sa aiba relatii cu baietii mai ales pentru ca esti adolescenta dar sper ca nu te referi la relatii sexuale, chiar daca te referi la r. s. nu prea cred. Poti sa incerci sa o intrebi la ce varsta l-a cunoscut pe tatal tau daca a mai avut si alti prieteni si depinde daca zice da ii poti spune si tu ca ai fost cu cativa baieti si relatia dintre tine si mama ta va fi normala ca oricare alta. Dar daca zice ca nu a mai avut si ca a fost fidela doar tatalui tau nu merita sa risti ca sa ii zici de relatiile tale cu baietii respectivi. Bafta! si sper sa iasa asa cum te astepti :*.

| covexrobu a răspuns:

Pai ce fel de relatii ai avut cu baieti? Pai daca va afla cu siguranta va fi suparata pe tine si relatia dintre tine si mama ta nu va mai fi ca inainte.