anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 15 ani si mi-au aparut ogramda de cosuri pe fata.Nu stiu din ce cauza ca eu pana acum nu aveam deloc.sad Dati-mi cateva sfaturi va rog:*

5 răspunsuri:
| Pupily92 a răspuns:

Pubertatea bat-o vina! intreaba la farmacie de vreo crema

| hippiemuslim a răspuns:

Nu esti singura. Igiena corporala + timp = succes. Orice ai face... nu le sparge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti la pubertate. Spala-te pe fata, da-ti cu lotiune tonica. sau du-te la un medic dermatologc. Insa acest lucru trebuie sa il suporti ca ai doar 15 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai te lua dupa ce spun unii si alti ca avem tenuri diferite happy Decat sa te umpli si mai mult de cosuri mai bine...
Fugi la un dermatolog.

| t_5002 a răspuns:

Buna, esti in perioada pubertatii cam de la varsta de 15-17 ani pot aparea la nivelul fetii mai ales, mici papule rosii care se pot transforma in pustule cu puroi(cosuri) afectiune specifica pubertatii si adolescentei numita acnee juvenila, cauzata de o serie de factori ordin hormonal, alimentar, igienic etc. Aceasta afectiune se amelioreaza mult vara prin expunerea la soare si dispare de obicei dupa 3—4 ani.Nu trebuie sa te sperii este ceva foarte normal, daca vrei sa scapi de ele poti merge la un dermatolog si acesta iti va recomanda un tratament, sau ai putea merge la farmacie si poti sa ceri un tratament pentru cosurihappy. Cel mai important este sa nu incerci sa le spargi, pentru ca iti raman urme pe fata si mai tarziu o sa te deranjeze. Sper sa iti fie de ajutorhappy.