Fetita draga, iubitii se manaca mai tarziu, de pe la 17-18 ani incolo, pe la 15-16 ani, abia incepi sa-ti afci un prieten!
Relatiile pana la 15 ani nu sunt decat de copilarie, de socala generala, de vecini si cartier, abia de acum, cresti, te dezvolti, incepi sa constientizezi... ce-i atata graba, abia ai iesit din copilarie!?
Ai suficient timp draga mea pentru o relatie.
Inca este prea devreme, si crede-ma, decat sa vii acum cu o intrebare gen ( https://www.tpu.ro/......an-intreg/ ) mai bine sa-ti vezi de treaba ta, cand o sa fie sa ai o relatie o sa ai, nu e nici o problema, unele lucruri e mai bine sa nu le grabesti.
Cat despre ce o sa spuna baietiic a nu ai avut nici o relatie, nu ar trebuis a conteze, orice ce ai face mereu va avea cineva de obiectat, in rest eu ce sa zic, nu m-ar deranja sa intalnesc o fata care poate sa aiba si 20 de ani fara sa fii avut vreo relatie, cat timp ea nu are nici o problema cu asta nici eu nu as avea de ce sa am, cand intrii intr-o relatie lasi totul in urma si aia e.
Si decat sa te grabesti si sa suferi, mai bine stai singurica pana dai de un tip care chiar sa te merite.
Cand spui varsta asta e ca si cum ai spune ca ai avea 30 de ani si n-ai avut.Ai 15 ani, nu-i nimic in neregula cu tine ca n-ai iubit.
O intrebare mai buna ar fi : Oare ai vrut sa ai?
Nu inteleg de ce te tot strezezi atat. Este timp, doar nu o sa mori singura. La 15 ani, nu e nimic anormal in faptul ca nu ai niciun iubit. Ba chiar e normal sa fii si,, single". Daca aveai de la 18-19 ani in sus, atunci da, puteai sa iti faci griji, dar asa, avand doar 15, nu e nimic anormal. Daca prietenele tale, au inceput cu iubitii de pe la 12-13 ani, asta nu inseamna ca ar trebui sa te dai dupa ele, asta nu inseamna ca esti o,, fraiera" ca nu ai si tu iubit. Crede-ma, e mult mai bine sa incepi mai tarziu cu relatiile, deoarece, in perioada asta, sunt multi baieti care vor relatii la misto sau numai de dragul de a avea (adica prefera mai orice fata, care bineinteles este si frumoasa). Daca tu dadeai de un baiat de genul, el te vroia doar pentru frumusetea ta si doar pentru motivul ca sa aiba si el o,, bunaciune " langa el sa aiba cu ce sa se lauda la prieteni. Sau chiar alte lucruri care tot sunt rele. Orice alte motive, insa nu si ala sa te iubeasca cu adevarat. Tu asta vrei? Vrei sa ai ca iubit un baiat care te vrea numai pentru a avea si el o iubita? Si oricum daca e vorba de asta, te paraseste peste ceva timp ca vezi Doamne. a dat de alta. Na. si atunci ce faci? Cauti altul? Cu care o sa se intample aceeasi poveste? Fetito, mai bine stai linistita, crede-ma. e mult mai bine ca la varsta asta sa fii singura decat cu un prost care incearca sa profite de tine... Nu zic ca toti baietii sunt asa. Insa... uite, te sfatuiesc sa vorbesti cu un baiat pe Facebook. Fac pariu ca :
-scrie prost gramatical
-Nu stie sa se exprime cum trebuie
-svrie mwske prosdte rai de tot (scrie mesaje proaste rau de tot) Un exemplu ar fi ala. adica apasa de foarte multe pe tastele gresite. Ma rog, daca se intampla o data sau de 2-3 ori nu e nimic, dar totusi, se vede ca nu citeste mesajul inainte sa-l trimita.
-Te intreaba despre starea ta amoroasa (daca ai prieten sau nu)
-Pune emoticoane cu pupici, inimioare si alte prostii de genu'.
-Face glume de,,imperechere"
-Iti spune,, vtm",,, inimioara mea",, sufletelul meu"
-In fiecare propozitie foloseste,, frumoaso" sau,, draguto" sau orice alt compliment asemanator. Bine, daca le foloseste o data sau de 2 ori e ok, insa daca-l foloseste mult prea des, e o problema.
FI ATENTA. GENUL ASTA DE BAIETI, TE SFATUIESC SA-I IGNORI! Crede-ma... daca dai de un baiat si face cateva lucruri din alea pe care le-am scris eu mai sus, DIN PRIMELE CONVERSATII, DA-I BLOCK!
Insa. daca dai de un baiat, care scrie corect, care are un mod de exprimare bun si vorbeste cu tine despre lucruri mai inteligente (cu care nu ai putea sa vorbesti cu orice baiat), atunci eu zic sa continui conversatia cu el (Multa bafta sa gasesti baieti de genu', ca la cati prosti sunt in ziua de azi, sansele sa dai de un baiat ca ala, sunt extrem de mici).
,, Ce cred baietii despre fetele care nu au avut nicio relatie pana la varsta asta?"
Pai, parerea mea personala, despre chestia asta, este una foarte buna. Daca iti zice cineva ceva de genu' : vai. da cum de nu ai avut niciun iubit pana acum? esti foarte frumoasa". Iti zic eu, nu-i semn bun. Ori e prost, ori e dublu prost.
Eu daca as vorbi cu o fata de 19-20 de ani si mi-ar zice ca nu a avut nicio relatie iti zic cu cea mai mare sinceritate ca as ramane surprins, dar as ramane surprins intr-un mod placut. Si deja stiu ca acea fata este una serioasa, care stie ce vrea de la viata si nu se da la baieti. La ce mod de gandire am eu, pentru mine, o persoana care mi-ar zice asta, nu mi s-ar parea ciudata, sau ceva iesit din comun.
Te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori inainte sa te bagi intr-o relatie. Si gandeste-te bine, daca nu gasesti pe cineva care te iubeste cu adevarat, care te intelege sau care sa te protejeze, sa-si faca griji pentru tine, sa doreasca sa-si petreaca timpul cu tine, sa vorbeasca cu tine etc. ce rost are? Daca pentru tine e o alarma ca nu ai gasit iubit pana la varsta asta si daca nu o sa ai nici in viitor, raspunsul e simplu, NU AI GASIT PERSOANA POTRIVITA! Scurt si la obiect. Daca prietenele tale comenteaza ceva despre asta le poti spune :,, Dar nu gasesc un baiat care sa fie potrivit pentru mine" Si gata. le tace gura. Sau le mai poti explica ca nu o sa te cuplezi tu cu X doar ca sa ai si tu o relatie si sa nu fii o,, ciudata". Dupa cum am zis, mai bine singura decat sa profite unul de tine. Mult noroc!
Mai fata, eu la 15 ani turnam beton pe 5 lei si o portocala fara coaja ca sa nu coste mai mult, pe zi.Crezi ca aveam timp sa mai am vreo parere despre fetele frumoase? Asta e, traim intr-o tara de muncitori tineri ce nu mai apreciaza fetele frumoase de 15 ani
Eu as crede ca sunt inofensive si ar investi devotament si fidelitate in respectiva relatie. Dar de la o fata de 15 ani nu poti sa ai neaparat asteptarile astea. Vorbeam despre fetele care sunt la prima relatie, nu neaparat la 15 ani. Desi nu zic, sunt fete serioase de toate categoriile de varsta, dar mai rar la varsta asta frageda. S-ar puea sa fii una dintre ele, n-ar fi rau. Asta e parerea mea!
Numai bine!
Eu am 14 jumate si nu am avut iubit niciodata, nu ma gandesc sa am la ce specimene cunosc eu, ca baieti nu-i pot numi la cat de prosti sunt Asteapta sa cunosti baieti mai destepti care nu te vor aprecia pentru corp, ci pentru comportament, personalitate, etc. Tu, din cate vad, te astepti sa ai un iubit doar pentru ca arati bine, dar nu cred ca o astfel de relatie ar fi ok, imagineaza-ti ca tu sa il iubesti nebuneste dar el sa stea cu tine doar pentru ca, nu stiu, se poate mandri cu ce gagica are? )) Sor-mea a avut primul iubit la 12, si intre 12 si 17 ani a avut vreo 2 iubiti si 4-5 prieteni, pentru ca nu i-a putut numi iubiti. Acum are 19 si de un an jumate nu a mai avut o relatie cu nimeni si crede-ma ca se simte foarte bine Plus ca e la facultate si are in grupa sa o fata, de 19 ani minim, care nu a avut NICIODATA un iubit...) Asa ca nu te simti prost
Cu privire la intrebare.S-ar putea sa se sperie stiind ca, aratand bine, nu ai avut iubit. Am in clasa o tipa care arata beton si nu a fost niciodata intr-o relatie, si cand au aflat baietii din clasa asta (care ii admira foarte mult corpul) au fost foarte surprinsi.
Ai mult timp pe viitor să îți găsești iubit, când ești mai mare. Puteti spune că sunt de moda veche, dar mie una mi se pare o prostie să ai o relație la vârsta asta, vezi-ti tu de școală să îți faci un viitor și lasă băieții pe mai târziu, că nu pleacă nicăieri.Eu am 14 ani și mulți băieți de dau la mine dar nu îi bag in seama, in felul ala, și cred că așa ar trebui sa faci și tu deocamdată.E părerea mea, sper că te-am ajutat.
Pff, la 15 ani este prea devreme pentru iubiți, sincer.
Și dacă vei avea prea multe relații de pe acum, mai târziu te vor crede o vagaboandă.
Ai putea începe cu relațiile pe la 17 ani, dacă chiar îți dorești, dar eu îți recomand pe la 18-19 ani.
Nu cred că vor avea ceva împotrivă dacă nu ai avut relații
SakuraRebeca întreabă: