Deci m-am uitat la poza ta de profil si esti draguta.
fetele pe care le cunosti sunt cu cineva cu dragul de a fi cu cineva, asta nu inseamna ca ele iubesc/sunt iubite.
si eu sunt baiat si am 15 ani si e aceeasi situatie, ca am incercat si eu o relatie fake de-asta si nu merge. ai/avem 15 ani, acum de iubiri platonice ca nici nu ne vom casatori cu tipii/tipele din adolescenta, doar daca nu suntem din india/arabia, etc.
cu pistruii? hmm, conteaza cat de mult ies in evidenta.
pentru a-i estompa poti folosi un fond de ten de culoarea pielii, nu exagera ca dupa nu ar arata natural. Iti spun, mi-e greata de iubirile astea adolescentine cu vorbe libidinoase, te iubesc puiutu' meu sau ce alte chestii. nu-mi vine sa cred ca am crescut si eu si am ajuns sa-i aud cum vorbesc, si daca sa par si eu normal, trebuie sa fiu cu cineva si sa ma comport ca un romantic/libidinos.
Nu-ti fa griji ca nici eu nu-mi fac griji.
succes.
Daca asa ar arata toate fetele urate din Romania ar fi bineEsti draguta si ar fi bine ca tu sa stii asta cel mai bine.Parerea altora conteaza putin spre deloc.Nu te grabi sa intri intr-o relatie.Nu esti inca in varsta
Va veni si printul tau pe cal alb pana la urma.Iti va schimba un pic mentalitatea si prejudecatile astea de copil. Sper
Nu esti urata si stai linistita ca o sa gasesti un baiat care sa te iubeasca si pe tine...
Esti draguta. Si pistruii te fac deosebita.
Singurul fapt pentru care nu ai avut o relatie a fost pentru ca tu nu i-ai dat sansa. Orice baiat s-ar fi apropiat de tine tu l-ai indepartat si a considerat ca faci asta pentru ca tu nu-l placi pe el.
Ma gandesc ca poate esti si mai studioasa si asta de asemenea ii face mai timorati, si pe tine si mai inaccesibila. Asta nu-i rau, ca scoala iti pregateste viitorul.
Am o recomandare pentru tine: uita de machiaje s. a., este prea repede sa uzezi de ele, si iti vor distruge tenul. Te vor face ca la 20 de ani sa arati ca la 30 de ani, ce sa mai zic mai incolo...
De pistrui nu vei scapa niciodata, am avut o prietena care a incercat toate cremele din lume si a cheltuit bani MULTI dar degeaba.
Cat despre problema ta ca esti singura, nu decide tu in locul altora, daca un baiat vrea sa se " combine" cu tine nu refuza.Lasa-l pe el sa decida daca esti urata sau nu. Daca continui sa sustii ca esti urata si-i repingi pe baieti atunci nu stiu cand vei cunoaste unul. Poate te temi sa nu te respinga atunci cand te vede, dar daca nu-l lasi sa se apropie nu o sa stii nici odata ce parere au baieti despre tine. Daca te respinge nici o problema viata e lunga, treci mai departe si gata, poate pe viitor o sa regrete acel baiat.
Oricum pistrui sunt draguti de ce vreti sa-i "omorati"?
HF
@MONSTER. : sa stii ca ai dreptate. asta urasc si eu cel mai mult. Vorbe siropoase si tinuturi de mana, pupat din 5 in 5 secunde, sa vada lumea cat se iubesc ei, si cat de tari is.u
jalnic.
Eu te sfatuiesk sa te dai cu fond de ten mat cat mai mult sa ii ascunzi si cu pudra un pic si o s araty ok.krd :*:* orycum pistrui nu dispar nikiodata si de fond de ten[si eu m-am dat cu fond d ten cand aveam cate vreun cos si mai m dau cand imi apare dar m dau putyn fond d ten ca nu am probleme mari :X:X:X:*:*:*]. stay linistita...nu iti fake nici un raw nici nu te imbatreneste eu cunosc o fta care s dadea d l 11 ani si acum are 23 si arata ff bine :X :*:*:* dky mchiaza-te si esti ok. pup si succes l baiety si l limbe in gura :X:X:X:X:X:* este frumos :X:**:*:*