| BoteAlex a întrebat:

am 15 ani, si sunt cam timid cand vine vorba de fete. pur si simplu nu pot vb cu ele. ce remediu exista? multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Buna Alex.Nu iti trebuie neaparat un remediu.Cum o fata este timida, la fel poate fi si un baiat.Si multi din tipii care arata cat de grozavi sunt ei, de fapt incearca sa para ceea ce nu sunt, si nu le prea iese.Fii tu insuti, si sunt sigura ca persoana pe care o placi iti va raspunde la fel, chiar daca si ea este putin timida.Asa este si felul meu de a fii si sunt de aceeasi varsta cu tine.happy

| Marius2011 a răspuns:

Salut,Iesi prin parcuri sunt multe fete timide ca si tine si capata incredere in tine, iar despre vorbit mai intai incearca sa te integrezi intr-un grup dupa ce vorbesti acolo poti vb si fata in fata cu o fata apropo nu fi badaran fetele urasc asta happy din proprie experienta happy

| Cineva231 a răspuns:

Si eu pot zice ca sunt cam la fel cand vine vorba de baieti pe care nu ii cunosc...pur si simplu incerca sa-ti invingi frica si baga-te in vorba cu ele. daca e vorba de fetele din liceu ca daca zici ca ai 15 atunci trebuie sa fii in clasa a 9-a stai si tu cu o fata, imprieteneste-te cu ea si astfel o sa poti intra usor in grupul ei de prietene.in orice caz fii tu insuti si nu incerca sa pretinzi ca esti atot situtor cand vine vorba de fete. fetele te vor accepta in grupul lor daca vad ca nu esti nesimtit, grosolan si ca esti de treaba.cel putin eu asa as face. sper ca ti-am fost de ajutorhappy