Dragostea adevarata o intalnesti o data in viata, daca nu ai alte motive s-o parasesti n-o face pentru ca nu cred ca vei mai intalni una ca ea, crede-ma vorbesc din experienta, am aproape de 2 ori varsta ta, am trecut si eu prin asta si nu mai pot reface greseala dar tu inca nu ai gresit, n-o face ca vei regreta!
Stiu e naspa sa ramai de la varsta asta cu o fata dar mai bine asa decat sa se joace cineva cu tine!
Incearca sa-ti trezesti sentimentele fata de ea, fi cu ea mai mult timp, observ-o, cauta la ea ce te-a facut sa te indragostesti de ea, va merita!
Sper ca te-am convins, daca nu vei suporta consecintele! Bafta!
Daca vrei sa intalnesti si alte fete inseamna ca esti...
Dragostea nu o faci in 3 sau 4, si doar in 2.
Daca voiai sa fi cu aceasta fata trebuia sa fi pentru totdeauna dar nah.
Spune-i ca nu mai ai sentimente pentru ea si vrei sa fiti numai amici, foarte buni amici.
Pai...fa pe dracu in patru si spune-i! Spune-i ca trebuie sa se sfarseasca si ca veti ramane prieteni buni! Stiu ca va suferi, dar decat o minciuna dulce mai bine un adevar crud!
Pai,daca te vei despartii de ea,te va uita cu siguranta, va plange ce va plange si dupa te va uita, iar tu n-o sa mai intanlesti fete care sa te iubeasca atat de mult, dar daca tot spui ca nu mai ai aceleasi sentimente si nu vrei sa-i frangi inima, atunci fa-o pe ea sa se desparta de tine.