Buna! Prima data jur ca am citit asa '' sunt un baiat de 15 ani intr-o relatie cu altul de 17'' mi-am tras 2 palme si am mai citit odata (nu ma lua in seama).Bun, pai poti sa fi sigura ca si el vrea acelasi lucru.Sarutul vine de la sine, te apropii de el si o sa stie instictiv ce sa faca nu e mare lucru.Si nu trebuie sa-i spui in cuvinte ''bai saruta-ma ca asa iti trag mare capac de-ti fac ochii ca la pacanele'' este limbajul corpului.Il iei in brate, te apropii de el cat mai mult si gata.
Nu pot sa ma apropii de el, sa il iau in brațe si gata, o sa își dea seama sa ma sărute, fiindca amandoi suntem inca foarte rusinosi.Nu ne-am luat niciodata in brațe, sau chestii de genul. Vreau sa fie altceva, mai simplu.
Crezi ca o sa te manance daca te apropii putin de el? cum altfel vrei sa te sarute? daca va tot evitati unul pe celalalt din timiditate nu ajungeti nicaieri.Adica sunteti impreuna, inteleg sa iti fie rusine sa te apropii de o persoana straina dar asa nu. Daca nu reusiti sub nici o forma sa va apropiati unul de altul atunci mai asteptati sa mai cresteti.