anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, si sunt indragostita de un baiat mai mare cu un an decat mine, nu stiu ce sa fac ca sa ma placa si sa fiu cu el, stiu ca probabil unele din raspunsurile voastre ar fi sa il abordez doar ca merge la aceiasi scoala cu mine banuiesc ca nici nu stie cum ma cheama nu avem prieteni comuni, nu ne cunoastem, nu am vorbit niciodata si nu am cum sa il bag eu in seama pentru ca toata scoala va vorbi de asta daca o sa primesc un refuz...deci e exclus sa fac eu primul pas.Cum sa fac sa ma observe?

5 răspunsuri:
| Ella_6365 a răspuns:

Incearca sa frecventezi 'accidental' locatiile unde merge el de obicei, sau fii atenta la micile detalii: asculta aceeasi muzica ca el atunci cand treci pe langa el, observa-i reactiile in anumite situatii, astfel vei sti cand sa faci anumite lucruri. Pe mess, intreaba-l de o melodie care stii sigur ca o are, si asa poate veti avea primul vostru subiect de discutie.
Sunt tone de exemple pe care ti le-as putea da, trebuie doar sa stii de ce situatii trebuie sa profiti.

| Elena1234456 a răspuns:

Pai nu prea ai sanse. vrei sa stai sa-l astepti? Gandeste-te ca ar putea iesi bine big grin.

| englezuc a răspuns:

Ascultama! nu conteaza daca scoala o sa vorbeasca! si eu am trecut prin asta de 2 ori! ignorazi si in 2-3 zile se uita totul! daca il placi atat de mult, dai si tu un semn ceva! intra in vorba cu el! afla la ce se pricepe si cerei un sfat in domeniu respectiv ( chiar daca nu te intereseaza) si usor usor, o sa te placa din ce in ce mai mult! si nu uita! nu asculta ce zice lumea rea! unii pot fi invidiosi / invidioase si vor sa-ti faca rau!winking

| Simple Girl:X a răspuns:

Afla daca are id de mess.si vb cu el pe mess

sau iesi la disco poate te obs si vine sa dansee cu tine

spune`i unui prieten sa te prezinta

cand il gasesty singur zii,, buna!,,

nu stiubig grin

| HBK a răspuns:

Daca te gandesti dinainte ca nu ai nicio sansa, cu siguranta nu vei avea. Tu pierzi lupta dinainte sa inceapa.Nu trebuie sa iti iesi din tiparul tau spre a iesi in evidenta pentru acel baiat.Si lasa pe cei de la scoala, parerea lor nu conteaza pentru tine, nici pentru nimeni. Ce crezi tu e ceea ce conteaza.Nu grabi lucrurile, incearca totul cu pasi calculati.Intra in vorba cu el, cunoaste-l, vezi ce ii poate pielea si pe mai departe vei stii ce sa alegi.