| adda_5216 a întrebat:

Am 15 ani si vreau sa slabesc in jur de 10 kg cat mai repede va rog ajutati`ma cu niste sfaturi. cure. thinking! Cat mai multe cu atat mai bineesad FUNDITSAA :*

Răspuns Câştigător
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Cele mai bune sfaturi, zic eu, sunt acestea : să mănânci sănătos. Fructe, legume. Să mănânci foarte puţină pâinică, deci nu deloc, puţină. Dimineaţa un bol de cereale cu lapte. O banană, un mar. La amiază o salată de legume. Seara este inmportant să mănânci cu 2 ore înaintea culcării. Dar tot aşa, să fie ceva fără grăsimi. Dacă îţi este poftă de ceva să mănânci, nu o să te îngraşi de la o bombonică, nu? Să mănânci dacă îţi este poftă, fiind că altfel rişti să ai dureri neplăcute de cap. Orice cură de slabire nu poate fii întreţinută fără puţin sport. Este suficient să alergi 30 de minute în fiecare zi. Dar dăcă îţi permiţi, mergi la o sală de sport, cu antrenor, şi o să se facă şi muschi. Eu cam atât am avut să îţi spun. Dar totuşi să nu te înfometezi, că după când o să pui gura pe mâncare, nu te mai opreşti.
Baftă!

3 răspunsuri:
| Columbeanca97 a răspuns:

Hellooobig hug iti zic eu sa nu mananci dulciuri in exces sa nu mananci dupa ora 6 sau si daca mananci sa nu mananci ceva ft consistent, sa manaci de mai multe ori pe zi dar putin nu sa mananci odata pe zi sa mananci muult ca at se punee e mai bine sa mananci tot cate un pic si de mai multe ori incearca sa nu manaci grasimi prea multe adica daca mananci de ex carne de porc sa mananci fara grasime si pe langa asta in fiecare zi sa sari coarda dar treptat intr-o zis sa faci 100 sarituri din alea cu coarda a doua zi 150 apoi 200 si tot asa apoi cand ai ajuns la 300 o iei de la inceput si o sa si slabesti dar o sa ai si un corp foarte frumos si maicamea tot asa a facut avea 70 de kg acum are 60winking Fundaaa!:*

| CristinaCrisy a răspuns:

Sfatul meu este ca nu trebuie sa ti curee! deoarece cat de repede slabesti asa de repede pui la locbig grin exact asa am facut si eu big grin cel mai bine este ca seara sa nu mai mananci doar un iaurt slab... si mai ales sa nu mananci paine(eu una de ca-ti va ani nu mai mananc) fara prajeli... cam atat

| EeAnia a răspuns:

Buna. Nu iti voi da sfaturi sau cure sa slabesti, am vazut postu' si nu m-am putut abtine sa nu iti spun ca la varsta ta nu ar trebui sa te gandesti la cure. Daca vrei sa slabesti fa sport, este cel mai sanatos si cel mai bun la varsta asta. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ce ai cerut tu:*