Of! trist acest lucru! Toata lumea are nevoie de iubire si afectiune, chiar si tu chiar si eu, absolut toata lumea din jurul tau.Pentru o fata pe care nu prea stii nimic despre ea, banuiesc ca stii macar cum o cheama nu? asta ar fi bine.
Am un sfat foarte bun pentru tine, inceraca-ti norocul asa cum se cuvine, adica, ca poate te intrebi ce inseamna asta?
ok raspunsul este ca trebuie sa o cunosti foarte bine, sa stii daca si ea simte ceva pentru tine, daca e faat ideala pentru tine, daca cu adevarat si tu tii la ea, daca este o fata cuminte sau dinaia care umbla, toate aste trebuie sa le stii despre ea, si nu ai sa le afli de la nimeni daca nu incerci tu singur, sa stii.pe mess sa vorbiti este o lasitate din partea ta, ar trebui sa te gandesti ca totul ar decurge bine dar dupa? Ca sa ai si sanse trebuie sa ii demostrezi ca o meriti, ca o iubesti, ca simti ceva pentru ea, daca simti ca este doar asa o aventura mai bine nu ii reda sperante, altfel o sa fie rau si de ea si de tine.In fine, altceva este ca ar trebui sa o inviti in oras, la un suc, la o prajitura o pizza ceva, la ce vrei tu, dar trebuie ca totul sa fie constant si sa nu o inveti asa de la prima intalnire
Incearca de fiecare data sa ii arati ce simti si prin fapte si prin vorbe, prin fapte ai putea sa o saruti si sa ii spui ca nu te ai putut abtine sa nu o saruti deoarece o iubesti prea mult atuci ea o sa zica chiar ma iubeste, sau ar putea sa te refuze daca nu simte ceva pentru tine
Degeaba tu tii la ea daca ea poate nici macar nu te stie sau ceva de genul, ar putea iesi ori bine ori rau
La prima intalnire ar terbui sa o astepti cu un trandafir rosu inflorit frumos, o sa o incante acest gest si nu o sa uite, Iai putea scrie o scrisoare si pusa acolo pe trandafir si ii spui in ea tot ce gandesti, dar ii spui sa o citeasca acasa, doar acasa inainte de culcare, poti sa eu dai asa pe strada cand o vezi.
Mai am o idee daca nu :
Asta o sa functioneze mai bine
trimite-i in fiecare zi cate-un bilet si acte-o floare cu anumite cuvinte cum ar fi :
pentru eca mai dulce fata, pentru cea mai frumoasa fata, sau i scrii te iubesc, te ador chestii din astea dar fara sa stie ca esti tu
atunci o sa devii admiratorul secret, si cand esti pregatit sa pui ultimul bilet si ultimul trandafir asigura-te ca te vede si o sa te prinda maram ca tu pui din astea pe la usa ei sau chestii
o sa mearga
succes
lasa messul
ca numa lasii vorbesc pe mess si timizii
Si inca ceva nu conteaza varsta ta si nici a ei important e sa ajungeti sa va iubiti
succes
Mai Adriane la varsta ta nu e neaparat nevoie de o prietena mai pe la 16 17 ani in colo.
Ca sa cuceresti o fata in primul rand trebuie sa fi sigur pe tine nu-ti fie rusine fi "rau" si da ca sa te placa ar cam trebui sa ti legatura cu ea... degeaba tu o placi daca ea nici nu-si aminteste cand a vorbit ultima data cu tine
Buna, Adrian. Eu spun sa o saluti, o intrebi ce mai face si incerci sa o cunosti mai bine, o intrebi cati ani are, la ce scoala e, poti sa ii spui ca e draguta ...incearca sa intri in discutie cu ea...afla ce lucruri ii plac, ce muzica asculta, ce o face fericita etc. Dupa ce va veti cunoaste mai bine iti vei da seama dac o placi cu adevarat si daca merita sa mergi mai departe. Daca va intelegeti bine, poti sa ii ceri numarul de telefon Succes
ksm1485 întreabă: