| Andreestefania22 a întrebat:

Buna, am 15 anul iar iubitul meu 16, eu sunt virgina iar el nu este. Am o intrebare la care vreau un raspuns clar, daca eu sunt virgina este ok ca iubitul meu sa faca cu alte fete sex in timp ce este in relatie cu mine daca eu nu vreau sa-mi pierd inca virginitatea? Este ok ca el sa atinga alta fata? El zice ca da pentru ca este baiat si spune ca nu se poate atinge de mine pentru ca sunt domnisoara asa ca se duce la alte fete care nu sunt. Si eu i-am spus ca vreau sa fie reciproc, eu doar a lui si el doar al meu, este un baiat foarte intelegator, mi-a spus ca oricum la asta se gandeste de cand este cu mine (sa nu se atinga de alfa fata) ne stim de mai multe luni, am facut 2 luni impreuna.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„este un baiat foarte intelegator, mi-a spus ca oricum la asta se gandeste de cand este cu mine (sa nu se atinga de alfa fata)".
Foarte intelegator, n-am ce zice.
Asta nu e relatie la varsta voastra.

| Violleta2022 a răspuns:

El nu da doi bani pe tine, daca vrea sa se duca si cu alte fete.
Daca te iubeste nu poate sa-ti zica ca el se poate duce si cu altele dar tu nu, ca aia nu mai este relatie de prietenie.
Ma rog, oricum esti mult prea micuta sa ai iubiti...deci da-i pace astuia si mai lasa sa treaca cativa ani sa gasesti un baiat care sa te iubeasca numai pe tine si sa nu se duca dupa altele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sper că e pusă la mișto întrebarea și nu ai atât lipsa de respect tu pentru tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu si el aveti idei foarte diferite despre ce inseamna o relatie.
Tu vrei relatie exclusiva, iar el vrea poligamie.
Ai 15 ani, esti mica si naiva iar el crede ca te-a prostit.
Acum esti vulnerabila.
In loc sa-ti bati capul despre cum sa te sucesti precum covrigul ca sa-i fii pe plac vreunui baiat, mai bine lasa sexul si relatiile pe mai tarziu, cand vei avea mintea mai coapta.
Preocupa-te de scoala, ia BAC-ul si ai sa gasesti baieti de treaba dupa 18 ani.
Lasa-l pe asta sa te astepte mult si bine!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună. O sa răspund cât de serios se poate. Nu e normal sa facă asa ceva. E lipsă de respect. Dacă chiar te-ar iubi, ar aștepta pana te simți pregătită. Gândește te asa... dacă ați fi mai maro, sa zicem 20 și 21 și ați fi căsătoriți...dar tu tot nu te-ai simți pregătită. Ti se pare normal sa se duca la altele? Nu prea cred. Și oricum. Și dacă ar avea relații sexuale cu tine,fi sigura a s-ar duce și la altele fiindcă e genul ala de om care nu poate sa stea lângă o singură fată. Te manipulează și acum și sincer,eu fiind fată și mai mare de cât tine,nu ti-as recomanda sa ramai cu el în relație,nici sa te culci cu el,deoarece o sa te lase și ju o sa fie ușor. În plus el mergând din fată în fată, cine știe ce boli poate lua, deci îți riști și sănătatea corpului pe lângă sănătatea mintală. Ești încă la o vârstă fragedă, când cele mai multe fete fac greșeli cam mari deci lasa-l, învață și o să-ți găsești un băiat căruia ii pasa de tine. Asta te tine numa asa și așteaptă sa se culce cu tine și după pa și pusi. Deci te rog gândește-te bine

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Din seria tu o plimbi ....altul o beeplaughing))