anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy, am 15 si am deja mustata care se observa, si cu ce sugera'ti sa mi-o dau jos? unii zic cu nu stiu ce bande ca nu creste asa repede si altii sa ma barberesc...sau poate mai stiti voi ceva solutiihappy

15 răspunsuri:
| Aenoenienanonim a răspuns:

Si eu am mustata si se vede dar inca nu o lua mai asteapta ceva si foloseste o lama buna gilette si o spuma de calitate si o sa iti creasca mai greu! dar sa iti spun sincer nu inteleg ce e asa mare chestie, mare greutate iti faci baie te uiti in oglinda si o dai jos ...asta ai putea face o data la 2 saptamani...baftahappy

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai nu te rade asa devreme, sai macar fa`te cu benzi pentru mustata, gasesti la farmacie. oricum te poti face si cu bigu.am citit undeva ca, nu e adevarat ca daca te epilezi cu bigu ti se ingroasa parul mai rau decat te`ai afce cu benzi sau depilatoare sau ceara tongue

| Căpșuuu a răspuns:

Asa e normal la varsta pubertatii deci eu zic sa o lasi asa sunt multi care au deci e normal...nu-ti fa nimic pana la 18 ani.

| JustArmy a răspuns:

Adica benzi de ceara rece. cu benzi nu creste repede pentru ca firul este tras din radacina. cu lama creste cam in 2-3 zile la loc. poate mai mare. sau cu aparat de ras. dar e cam akelas lucru. daca as fi baiat nu as vrea sa-mi dau mustata jos. dupa parerea mea este un semn al barbatiei si al maturitatii.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! daca esti baiat (dupa cums e vede)barbierestete exista diferite creme sau cu lama te poti barbierid e obicei al creme iti aplici crema stay 5 min si il speli si parul cade este si pentru mustata.
daca esti fata du-te la cosmetica sau ia-ti tot o crema care ti-o va indeparta
dar, eu cred ca esti baiat auzi am o intrebate thinking nu iti place cu mustata?

| figaro a răspuns:

Eu iti zic sa te razi, totusi esti barbat nu femeiestraight face, dar dar vrei sunt si creme de epilat.byebye

| Ea12345 a răspuns:

In niciun caz sa nu folosesti aparat de ras! Va creste mai inchisa la culoare si va trebui sa te epilezi o data la 2 zile!
Benzile cu ceara sunt o solutie foarte buna, dar o poti si pensa.Si eu am o colega cu problema asta si si-a rezolvat-o asa usor. O pensare pe saptamana, si arata foarte bine.
Succes!kiss

| anka a răspuns:

In nici un caz cu lama. Se va vedea ca la barbati. Exista in comert benzi de epilat pentru fata sau ceara. Daca nu e foarte vizibila ai putea incerca sa o decolorezi cu perhidrol.

| A.be.ce a răspuns:

Ai putea sa ti. o faci cu ceara, la un salon in caz ca nu te descurci singura; dar in niciun caz nu te lua cu lamastraight face risti sa iti creasca mult mai mult parstraight face pe fata numai baietii se pot lua cu lama, dar noi, fetele categoric NU! te pup:*

| A.be.ce a răspuns:

Scuze.nu stiu dc am avut impresia ca esti fata happy te poti face cu lama, si se face foarte usor.acum depinde de tine daca vrei sa ti. o iei acum sau sa mai astepti o vreme happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P.S.am uitat sa mentionez, sunt baiatlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si nu'i vorba ca nu imi place, imi place da nu ft.mult, si mie nu imi sta cu mustata

| Căpșuuu a răspuns:

Sau poti sa o iei cu cema d epilat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu benzi reci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit frate e in regula la 15 ani sa ai asa ceva acum depinde de organism am vazut baieti care la 17 ani aveau asa doar putin depinde de fiecare