Buna!
Cand ai o problema aplica teoria celor trei cutii.
Imagineaza-ti trei cutii, prima esti tu, a doua este situatia, iar a treilea este el / ea / toti ceilalti.
Cand ai o problema incerci sa schimbi situatia ( cutia numarul doi ).
Daca situatia nu o poti schimba NU INCERCA NICIODATA sa te atingi de a treia cutie, mai exact sa nu vrei sa schimbi pe altii niciodata pentru ca nu e voie si oricum e inutil.
Deci ramane doar sa te schimbi pe tine ca situatia sa se schimba ( folosesti de cele mai multe ori prima cutie )
Poate suna mai ciudat, dar chiar asta recomand si psihologii.
Tradus la problema ta ar fi ca sa nu incerci sa-l schimbi pe el pentru ca nu e voie si oricum nu ai reusi, dar daca schimbi comportamentul tau fata de el si ii dai conditie ca sa te respecte in totalitate altfel te desparti de el, cu asta poate ajungi sa-l determini sa se schimba el fata de tine.
Ori in acest caz poti umbla si in cutia a doua schimbi situatia, adica rupi relatia cu el pentru ca nu va potriviti deloc.
Asta e prima etapa de obicei. injuratul, apoi la bautura te poate si bate, ca na, e baut isi cere scuze si tu il ierti ca na 'il iubesti'
mare sut in oua ce ii dadeam in locu tau cand veneam in Romania, nu sta cu un asemenea tampit.
Eu am 20 de ani, dar ala nu are minte nici de 15
Nu exagerezi deloc.
spune-i ca tu ai vrea mai mult respect pentru ca nu esti ultima fata, si ca nu iti place cum se comporta cu tine!
Nu exagerezi pentru ca unei femei nu trebuie sa ii vorbesti urat, ci cu atat mai mult sa o pretuiesti!
pentru, ca tu cred ca ii oferi multa dragoste, si ar trebui sa aprecieaze mai mult dragostea care i se ofera, decat pe cea care trebuie' s-o cucereasca
I_am_stress, daca mai vrei sa vorbim
Pup.
Niciodata nu am inteles cum o fata poate iubi un badaran. Apoi, voi doi nu puteti avea nimic in comun tinand seama de diferenta de ani. Doar sexul...
Asta nu e adevărat. Avem foarte multe în comun. Dar sunt anumite chestii care le face de când am plecat. Și sexul nu are nicio legătură cu ce vreau eu să spun.
Sper ca timpul sa-ti dea tie dreptate.
Pur si simplu...ala la 22 de ani si tu la 16... . El nu o sa stea cu tine sa vorbiti despre Eminescu sau despre orice altceva. Dupa umila mea parere el vrea sa te foloseasca doar pe post de papusa gonflabila. Eu cred ca el crede ca tu esti o pustoaica fara minte si ca o sa ii cazi usor la asternut(asta in cazul in care nu i-ai cazaut deja :-s ) Mai fetelor luati-va baieti de varsta voastra!
Nu e vorba de asta... Ține la mine, și știu asta. Mi-a dovedit-o, însă de când am plecat se comportă ciudat. Vrea să vină în țara în care sunt eu... Problema e că el e prea copilăros. E foarte imatur la anii lui. Asta vreau să dau de înțeles. Vreau să-l fac să gândească mai matur.
Nu exagerezi deloc. Eu zic ca nu te merita dace se comporta asa. E prea de tot. Adica nici nu te lasa sa stai cu prieteni comuni... Cam deplasat. Si din moment ce esti cu cineva intr-o relatie ar trebui sa aiba incredere in tine, dar se pare ca in cazul tau nu e asa. Uite-te la filmul asta..."Fantana dorintelor" Intruchipeaza povestea ta intr-o anumita masura. Sper sa te fi ajutat!
Nu exagerezi este un mare nesimtit daca e gelos inseamna ca nu are incredere in tine cat despre limbaj e inagmisibil daca acum iti vorbeste asa mai tarziu poate devani si agresiv si tu spui ca il iubesti dar incerci sa il schimbi asta inseamna ca it place doar aspectul deci... asta nu e prea bine puteti fi prieteni dar imi pare rau ca iti zic asta dar nu aveti prea mari sanse sa fiti un cuplu de lunda durata si im plus telatiile la distanta nu tin imi pare rau ca iti spun asta sincer dar vei gasi pe cineva caruia ii va placea toul la tine si nu va mai fi nimic de schimbat.
Nu îmi place doar aspectul, îl iubesc așa cum e. Dar vreau doar să îl învăț să nu îmi mai vorbească urât. Înainte nu era așa. S-a schimbat după ce am plecat...
Sa stii ca nu exagerezi. Din contra, daca eu eram in locul tau reactionam mult mai urat. Nu meriti sa fii injurata de persoana care considera ca te "iubeste" si nu mi se pare logic. Daca te iubeste, automat te respecta, iar daca te respecta, in nici un caz nu te injura. Daca as fi fost in locul tau, dupa ce as fi revenit in tara, i-as fi spus sa luam o pauza, ca sa vad cum se comporta cu mine.
Daca nu te mai injura. e clar ca si-a dat seama de greselile facute. Daca nu te mai baga in seama si se uita cu indiferenta la tine, inseamna ca nu te mai iubeste... si ca e mai bine sa va despartiti acum, decat mai tarziu. Cine stie ce se poate intampla!
Sper ca te-am ajutat :*!