| popescucarmen43 a întrebat:

Buna happy Am 16 ani si am 1.51 inaltime, si 40 de kg,totusi is grasuta,adica nu am silueta sa fiu plata,dar am asa niste colacei in jurul burtii. Dupa sarbatori daca mai pun ceva pe mine,pot sa fac sala? precizez ca nu vreau sa slabesc,doar sa mi intaresc muschii,sa pun masa musculara:fund,coapse, si piept... Exercitiile ma pot ajuta si pentru sani? sa nu imi creasca lasati in jos? precizez ca nu am sani mari si fund sad si nu vreau sa fiu asa de plata.un sfat va rog? Si maicamea zice ca sunt slaba si ca nu mananc, pai daca nu se depune..eu vreau sa pun masa musculara ca sa mai cresc in greutate si sa nu si mai faca atatea griji ca vaii nu mananc,ca ajung la spital,cacaturi de astea! VA ROG FOARTE MULT UN RASPUNS SERIOS! Si daca cineva e de prin roman, judetul neamt, stie careva o sala buna si cost putin? adica la abonament? as putea face exercitii pentru piept? pe durata vacantei de iarna..sau mai mult

1 răspuns:
| CristinaCMH a răspuns:

Buna! Lasa sala nu te duci doar ca sa slabesti. Exercitiile cu greutati te ajuta sa iei in masa musculara, dar ai grija ca trebuie sa incepi cu greutati mici, apoi din ce in ce mai grele. Iti trebuie un prpgram, nu poti lucra toate grupele de muschi intr-o zi.
De exemplu: luni-picioare, marti-abdomen, miercuri-pauza, etc.
Nu exista exercitii pentru cresterea sanilor, daca faci piept la sala doar ii tonifica. Ai nevoie de o bustiera speciala pentru a prevenii lasarea sanilor.