Hey,nu e nici o problema, si eu am trecut prin astea stai linistita este un aspect neplacut al pubertatii, oricum cel mai bine este sa intrebi un medic dermatolog, el o sa te ajute cu mai multe informatii.
Buna, nu te speria e ceva normal...O sa treacă cu timpul, coșurile fac parte din viata noastră a adolscentilor! O sa-ți dau un sfat, cere la farmacie Betadina.e foarte buna pentru coșuri și dispar foarte repede si nici nu e scumpa ..costa în jur de 20 de lei. Sper ca te-am ajutat! :*
Stai linistita. La varsta ta, cam esti la pubertate... Este absolut normal sa ai cosuri. Daca te deranjeaza, te-as sfatui sa te dai cu praf de argila, pe care il poti cumpara de la orice farmacie, miere sau faina de porumb. Eu ma dau cu un gel foarte fain de la Gerovital Plant. Baftaa! :*
Nu nu este nici o problema..Eu am cosuri si am 13 ani... Posibil de la parul care iti vine pe frunte..de la fumat este imposibi.Cosurile se opresc pe la 18 ani.Depinde de metabolismul fiecaruia.Bafta!
Sunt un lucru firesc la varsta ta nu trebuie sa-ti faci probleme referitoare la asta. poti sa iti dai cu zinerit si o sa-ti treaca. sper ca te-am ajutat. funda?
Buna,nu te speria oricine are cosuri si pe frunte si peste tot ele vin si dispar, cel mai bine e sa nu le spargi pentru ca poate provoca cancer... asta dureava de la varsta de 14 ani pana la 18 ani...sau nu neaparat
Nu e nici o problema la plamani. orice adolescent are cosuri.du-te la farmacie si ia-ti o crema pentru cosuri ..costa 8-10 lei. si scapi de cosuri in cateva zile.