Cami, cred ca baiatu a vrut sa zica daca sunt sanse sa ramana ¨insarcinata¨. da bine, cu emotiile a zis-o invers
Nu prietene, nu este gravida dar nici virgina nu mai este.
Sanse sa ramane virgina? .pai daca tu : "Ii introduceam penisul odata, il scoteam, il stergeam, si tot asa de cateva ori, apoi am decis sa o facem cu prezervativ", unde sa mai fie virgina?
Dar de unde si pana unde sa ramana virgina?... Nu fi sigur ca nu mai este.
Si aia cu 3 zile dupa ce ii trece ciclul. de ce va place sa riscati? chiar asa scump e un prezervativ?
Hai ca peste 9 luni ne auzim.chemi toti userii si adminii la botez
In primul rand nu mai riscati si protejati-va...nu se marita suferinta de dupa...boli,sau o sarcina nedorita.
Prietena ta nu mai este virgina, asta sigur chie daca nu a sangerat...sangerarea nu este obligatorie, depinde foarte mult de elasticitatea himenului ei...
mult succes!
Oricum, ai zis ca ai folosit prezervativ, deci, nu ai de ce sa iti faci probleme, plus ca ai zis ca nu "ti-ai dat drumul"...stai linistit, nu iti mai face probleme. Dar daca voi chiar vreti si va stresati pentru aceasta inchipuire a voastra, du-te tu si i-a un test de sarcina, si gata, scapati de ORICE stres si gand rau. Bafta.:*:* Sper ca v-am fost de flos. Pupicei.>
Exista sanse sa ramana virgina?
cea mai tare faza,
cum sa ramana virgina
deodata ce tu ai
penetrat-o?
Din moment ce a intretinut relatii sexuale e clar ca nu mai e virgina. Si ar fi bine daca ati folosi prezervativul... nu se stie cand se poate intampla ceva.
Bună.
Însărcinată nu este, dar nici virgină nu mai este! Nu este o regulă să sângereze o virgină, totul depinde de vascularizaţie şi elasticitatea membranei himelare.
Cât priveşte după 3 zile de la ciclu, nu te sfătuiesc să o faci neprotejat, ovulaţia poate apărea mai din timp decât în mod normal la un ciclu de 28 de zile.
Foloseşte în continuare prezervativul, este cel mai indicat fără a ţine seama de perioada fertilă a partenerei.
Pa, pa.