| PureCherry a întrebat:

Buna

Am 16 ani si am o reletie cu un baiat de un an si jumatate.Nu am facut SEX.
De la un timp ma tot preseaza(sa fac sex), nu stiu daca sunt pregatita.Parintii mei nici nu vor sa auda de... Il iubesc mult imi este teama sa nu ma paraseasca.

Ce sa fac, PLEASE HELP ME... Fundita Garantat!

Răspuns Câştigător
| unione a răspuns:

Parerea mea e ca tine la tine daca a asteptat atat timp...''te preseaza'' pentru. ca are totusi o varsta si hormonii urla in el, corpul are nevoie sa dea ''raul afara'', nu poate ramane doar la stadiul de atingeri si saruturi. Acum tu hotarasti ce vei face si bine ar fi sa nu te lasi influentata de nimeni, iar daca iti e teama ca te va parasi pentru asta, stai linistita, ai doar 16 ani, nu e nici primul nici ultimul. Vb cu el, comunicarea e f importanta, daca nu esti pregatita, informati-va amandoi despre sex si CONTRACEPTIE, si slava Domnului, aveti de unde, pe net gasiti sigur. Bafta

7 răspunsuri:
| Eu4EverX a răspuns:

Daca nu esti pregatita nu are nici un rost. 16 ani este o varsta destul de frageda si poti risca sa fac cancer de col uterin.

Poti sa vorbesti cu el, spune-i ca nu esti preagatita si daca cu adevarat te iubeste va astepta pana esti 100% pregatita!

Mult Succes!:*

| Paris a răspuns:

Heey!
Esti prea mica. Sa nu faci greseala sa cedezi presiunilor sale. in momentul in care iubitul face presiuni asupra ta, ca sa ii oferi ceea ce poate nu iti doresti, atunci sigur nu te iubeste, nu te respecta si nu o va face vreodata. Inceperea vietii sexuale, este unpasfoarte important in viata unei persoane, nu merita sa oferi virginitatea ta unui om de nimic (scuza-ma ca imi rostesc gandurile) asa cum este prietenul ta. daca te iubea, te astepta oricat, fara sa-i pese de nimic. Acum esti mica, candva va veti desparti iar cand vei creste si vei ajunge sa cunosti adevarata iubire, cand vei vrea sa fii virgina pentru viitorul tau prieten pe care il iubesti cu adevarat si care de asemenea, te iubeste, nu iti vei mai putea oferi nici tie, nici lui aceasta ocazie. de ce sa te grabesti, sa faciun lucru pe care mai mult ca siguril vei regreta si pe care nici macar nu ti-l doresti?
Si nu iti mai fie teama ca te va parasi. paraseste-l tu prima, nu merita happy

| emma_6707 a răspuns:

Daca nu te simti pregatita, nu o face vei regreta amarnic pe viitor... este normal ca parintii tai sa nu vrea sa auda de asa ceva. pentru ei centurile de castitate ar fi perfecte si pur si simplu nu-si vor fetele-femei la varsta astahappy daca si el te iubeste, te va astepta cat va fi nevoie. nu o face ca te sileste el sau ca te ameninta ca va veti desparti. fa-o pentru ca asta vrei TU.
nu este ultimul baiat din lumea asta

| miumiu a răspuns:

In primul rand, nu ai specificat daca esti virgina sau nu, dar daca da, cu atat mai mult o vei face cand TU vrei si ai chef, deoarece "prima data" e ceva deosebit. Daca nu mai esti virgina cam acelasi lucru, de ce nu intelege nu, daca te iubeste o sa respecte asta, daca vrea doar atat, ei bine inseamna ca nu te merita, fato e trupul, mintea si sufletul tau. DAR sa stii, cineva care te iubeste nu ar cere asa ceva!(fara sa-i pese...)BYE

| pinktyo a răspuns:

In primul rand trebuie sa fii sigura ca te iubeste cu adevarat. unii baieti dupa ce se culca cu o fata si-au indeplinit toate scopurile pe care si le propusera! Trebuie sa ai foarte mare grija.Stiu ca iti este foarte greu cand te gandesti la o despartire, dar gandeste-te inainte de toate ca ai o singura viata care merita traita! Ai propria ta viata care ti-o conduci dupa propriile reguli.Viata ta, regulile tale! Daca nu ti le accepta inseamna ca nu iti accepta viata si ca nu are ce sa caute mai departe! Nu te lasa presata si impresionata daca tu nu vei vrea sa faci asta! Gandeste de doua ori inainte de a face ceva, ca sa nu iti para rau de trei ori dupa ce ai facut-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat ma vor blama ceilalti, iti spun sa faci sex pentru ca sunteti prieteni de 1 an si jumatate si punctul meu de vedere privind sexul la minori este urmatorul: la 14 ani femeia este pregatita pentru sex, indiferent ce spun medicii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te crezi pregatita, nu e obligatoriu. Vorbeste cu el si zii ca nu esti inca pregatita, sper ca te va intelege.