Sa fi tu insuti !, Gandeste-te la un lucru, poate cineva, un baiat, te admira mai mult decat crezi tu, poate candva chiar te place / iubeste, nu trebuie sa te faci smechera ca sa primesti Claxoane, Fluieraturi, pe scurt ca pe maidan.
Si daca zici ca arati bine, nu trebuie sa-ti faci griji totul o sa vina de la sine.
Te-am pupat, ai grija de tine
Nu trebuie sa te simti prost...eu sunt in islanda intre oameni noi si necunoscuti m-am simtit si eu ca tine cand prietenele mele la bal stateau cu baieti iar eu stateam singura dar am realizat ceva ca nu conteaza ce parere au alti de tine conteaza cum te simti tu.iar daca tu te simti bine cum esti atunci e bine cum au spus si fetele fii tu insuti, mie mi-a trebuit jumatate de an ca sa imi dau seama ca baiatul care ma iubea si ar fi vrut sa fie cu mine langa mine era prietenul cu care vorbeam despre orice zi de zi.Fii tu insuti iar atunci vei fi iubita si apreciata si iti vei da seama de asta
Daca este vorba de fetele tale (pitipoance) si "claxonantii" (cocalarii) nu este nicio problema cu tine, esti o fata foarte normala.
Si sa te sfatuiesc, fii tu insati, ca cea de pana acum. De unde nu stii ca ai multi baieti care te plac dar poate ca sunt timizi si nu isi pot recunoaste sentimentele XD
Ei! Si eu am fost in situatia asta si regret ca mi` am facut zile fripte cu asta. nu te supara, nu ai de ce! arata`le la mai multi ca nu ai nevoie de strigate si claxonari ca sa fii populara, ca sa fii populara trebuie sa ai stilul tau aparte si sa fii draguta. atat timp cat esti sigura pe tine si esti inconjurata de prieteni nu conteaza astea!:-J. pur si simplu poate prietenele tale sunt mai indraznete, nu te schimba dupa ele. Fii tu si pur si simplu mandreste`te cu asta!
croissant întreabă: