| Anamv a întrebat:

Am 16 ani si de o luna vb cu un baiat cu care am mai vorbit, el are 23 de ani. Am iesit de 4 ori,dar inca nu avem o relatie oficiala,el nu stie sigur daca eu mai sunt sau nu virgina. Mie imi place de el si cand sunt cu el simt ce nu am simtit pana acum cu niciun baiat... si el ma place,am vazut bine. Credeti ca e bina daca as continua sa ma vad cu el, devenind o relatie serioasa, chiar daca e o diferenta de 7 ani?

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

E o diferenta prea mare.
El deja are ganduri serioase la varsta lui, dar tu inca esti o copila, inca ai de descoperit lumea, de te distrat, o relatie cu un tip de o asemenea varsta iti va limita distractia.

| mentholinks a răspuns:

Nu e diferenta chiar mare iar daca tu te simti bine, asta e cel mai important, go for it.

| Mihaelablabla a răspuns:

Normal ca nu ai mai simtit asta cu niciun baiat daca el e primul de care te-ai indragostit asa, mai tare. Doar e mai in varsta, te place si te simti speciala. Cea mai mare minciuna va fi relatia asta. El cauta cel mai probabil naivitate si tu o ai.
Te sfatuiesc sa traiesti iubirea specifica varstei tale, nu sa te complici cu cineva care peste 2-3 ani va dori o familie, iar tu vei dori distractie. Baieti mai sunt, nu iti face griji!

| AjutOameni69 a răspuns:

Ba da mai esti sau nu virgina?]

| Daniela944255 a răspuns:

Da,eu cred ca ar fi in regula, cu toate ca nu ai dat mai multe detalii despre el. Dar de ce nu te crede virgină?

| Anamv explică (pentru Daniela944255):

Adica el nu stie daca sunt sau nu. Eu nu mai sunt.

| Daniela944255 a răspuns (pentru Anamv):

Pai,si pana la urma unde e problema daca esti sau nu
spune-i in fata daca nu te crede