| TraficantaDeFunde a întrebat:

am 16 ani si mereu am fost obsedata de felul cum arat. Acum cateva luni am reusit sa slabesc, dar am ajuns prea slaba si n-as vrea sa ajung anorexica si acum as vrea sa ma ingras vreo 2 kg. Cum sa fac asta dar fara sa iau foarte mult in greutate deoarece nu vreau sa o iau de la capat.Daca cineva a avut probleme de genu as aprecia daca mi-ar niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Loreley07 a răspuns:

Din pacate va trebui sa dai mai multe detalii....totusi iti pot spune ca daca te-ai infometat sa slabesti este foarte rau. Nu asa se slabeste inteligent si poate de asta iti este frica. Daca vrei sa te ingrasi renunta la sport pentru o vreme, asta daca ai facut si cauta niste retete de ingrasare pe net, care ti se par cele mai potrivite tie le respecti intocmai. Daca nu vrei nici asa cauta sa mananci mai gras pentru ca daca esti atenta iti poti da seama foarte usor ce te ingrasa si odata ce esti asa cum iti place mentinete in forma fara sa te infometezi, bea multa apa fa sport si respecta mesele de peste zi, sunt foarte multe reguli cu privire la alimentatie si nu ti le pot insira toate pentru ca e posibil sa nu ai nevoie de ele si nici n-as sti ce sa iti spun pentru ca nu stiu nstilul tau de viata. Crede-ma sunt foarte multe secrete ale corpului omenesc pe care inca nu le stim.

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Poti mari cantitatea de mancare pe care o consumi zilnic, sa zicem cu 500-700 de kcal. Astfel, nu te vei ingrasa brusc si nici nu te vei ingrasa mai mult decat doresti. Nu te sfatuiesc sa mananci dulciuri sau junk-food in astea 500-700 kcal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa mananci mai gras un pic dar controlat.Si daca poti si prajituri.