Prima mea reactie cand am vazut intrebarea a fost "Mai e cineva ca mine? Tare." dar mi-am dat imediat seama in secunda urmatoare ca mai bine nu era nimeni in situatia asta.
Sunt ca si tine, nu am avut iubita pana acum, si am tot 16 ani, doar pentru ca am fost timid cu fetele, si inca sunt, in proportie de 60-70%.
De fapt sunt cam timid cu toata lumea.
Oricum, nu asta-i faza, inteleg cum te simti, pentru ca nici eu nu am sarutat niciodata.
Dar asta nu trebuie sa te faca sa te simti mai prejos. Faptul ca nu stii sa saruti, este ca un bonus pentru tine, sau il poti considera un bonus daca vrei sa gasesti un baiat calumea.
La ce ma refer cand zic baiat calumea? Ei bine, baiatul calumea nu o sa rada de tine, nu o sa zica "Vai, saruti groaznic", baiatul adevarat o sa taca, apoi o sa-ti zica, si in timp o sa te invete sa saruti dupa cum ii place lui, si dupa cum ar crede el ca e bine.
Un baiat care te iubeste nu rade de tine, ci te ajuta, si faptul ca nu stii sa saruti, cum nu stiu nici eu, este un bonus, pentru ca asa ne dam mai repede seama de ce se afla in interiorul unei persoane inainte sa ne indragostim de ea (parte rea pentru mine, pentru ca ma indragostesc repede xd)...
Oricum, nu-ti face griji, sarutul nu se invata prin teorie, se invata prin experienta, cel putin asta am auzit. Nu poti face nimic doar cu teoria, asa ca, atunci cand v-a venii vremea sarutului, doar lasa totul in mana destinului, si asteapta sa vezi cum v-or decurge lucrurile. Dar cel mai important, fi atenta la baiat, la ce spune, la cum gesticuleaza, sa-ti dai seama daca merita sa ramai cu el sau nu.
Sper sa-ti gasesti cat de curand un iubit si sa scapti de "tristete"
Deci eu nu cred ca va rade de tine, daca te iubeste te respectasi nu e greu, totul vine de la sine, daca baiatul incearca ma intai sa te sarute pe buze lasa-l sa te sarute apoi iti baga limba nu te panica il lasi si dupa joaca-te si tu cu limba lui adica in timpul ala ce ti-a bagat-o tu continui fii tu insuti si totul va veni de la sine, nu ai cum sa o dai in bara doar daca nu ai incredere destula in tine asa a fost si la mine prima oara nu stiam etc dar am zis hai ma sa fiu mai curajoasa si am invatat repede succes:* daca mai ai nevoie de un sfat da-mi idul si te ajut cu cea mai mare placere funda?:S
Dar sa saruti nu se invata, fiacare saruta cum stie doar trebuie sa misti buzeleetf e asa greu. Si daca va rade dai 2 capace, trebuie sa iti gasesti un baiat cuminte care sa nu rada de tine.
Stai linistita. si eu am fost speriata prima data dar a trecut. Totul vine de la sine. trebuie doar sa te relaxezi ca te va ghida el lasa-te purtata de val si nu sta incordata
Nu are de ce sa rada. daca te iubeste veti invata impreunanici eu n-am avut un prieten pana acum si nu mam sarutat deci nu esti singura eu sunt cu un an mai mica decat tine... dar nu sufar ci astept baiatul potrivit la momentul potrivit...