| BadGirL17 a întrebat:

Am 16 ani si nu pot saruta... Problema e ca deja am prieten,dar inca nu
l-am sarutat... Vreau foarte mult sa pot saruta, dar uneori am o
impresie ca nu o sa invat niciodata sa sarut...((( Pai cum sa ma invat?

Răspuns Câştigător
| PewDiePieWWE12334 a răspuns:

Pff. calmeaza-te. asteapta momentul potrivit. o sa stii ce sa faci. ideea e sa te joci practic cu limba in gura lui. sa o invarti sau ceva. sa-l musti de buza, si o sa simti cum zambeste apoi sa il saruti iar. incearca sa dai impresia ca stii ce faci, si fii indrazneata. stai calma!

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Noh, ii spui ca nu stii sa saruti si sa te invete el!
Mai incolo te vei juca cu iubitul de-a invatatul sa saruti. E foarte bine ca nu stii, nu ai de ce sa fi jenata sau ceva de genul. Spune-i sa te invete intr-un mod romantic, daca nu, da-i papucii, si alege altul. Momentul asta trebuie sa fie foarte frumos pentru ca e ceva unic!

| Emmeii a răspuns:

Bunăă.

Aceeaşi problemă o aveam şi eu, nu ştiam să sărut şi prietenul meu a remarcat asta.
Nu a râs de mine, şii pur şi simplu mi-a m dat seama cum se face asta. laughing. Totul e să te laşi dusă de val, să vezi el cum sărută şi să faci la fel ca el.

Nu ai nevoie de şcoală să săruţi o persoană, ai să vezi că o să-ţi fie uşor!

Sper că te-am ajutat!
O zi bună.

| RobertFHC a răspuns:

Primul sarut, eh. nu e mare lucru, iti recomand sa-l inviti intr-un loc mai retras, ca sa n-ai emotii sau altele dupa astepti momentul potrivit, te apropii incet de buzele lui, inchizi ochii(sa nu-l sperii) laughing si practic acolo faceti contactul.

Multa bafta cu el! happy

| valerikaa a răspuns:

big grin big grin punete in fata oglinzii ea un mar si... goobig grin
ok scuze, asteapta momentul potrivit totul vine de la sine happy

| GeorgyyyBuaa a răspuns:

Pai ar trebui sa i spui ca esti la inceput si nu stii si sa te invete el... happy nu trebuie sa iti fie frica ca nu o sa se intample nimic o sa se intample ce vr u :*