Pff. calmeaza-te. asteapta momentul potrivit. o sa stii ce sa faci. ideea e sa te joci practic cu limba in gura lui. sa o invarti sau ceva. sa-l musti de buza, si o sa simti cum zambeste apoi sa il saruti iar. incearca sa dai impresia ca stii ce faci, si fii indrazneata. stai calma!
Noh, ii spui ca nu stii sa saruti si sa te invete el!
Mai incolo te vei juca cu iubitul de-a invatatul sa saruti. E foarte bine ca nu stii, nu ai de ce sa fi jenata sau ceva de genul. Spune-i sa te invete intr-un mod romantic, daca nu, da-i papucii, si alege altul. Momentul asta trebuie sa fie foarte frumos pentru ca e ceva unic!
Bunăă.
Aceeaşi problemă o aveam şi eu, nu ştiam să sărut şi prietenul meu a remarcat asta.
Nu a râs de mine, şii pur şi simplu mi-a m dat seama cum se face asta. . Totul e să te laşi dusă de val, să vezi el cum sărută şi să faci la fel ca el.
Nu ai nevoie de şcoală să săruţi o persoană, ai să vezi că o să-ţi fie uşor!
Sper că te-am ajutat!
O zi bună.
Primul sarut, eh. nu e mare lucru, iti recomand sa-l inviti intr-un loc mai retras, ca sa n-ai emotii sau altele dupa astepti momentul potrivit, te apropii incet de buzele lui, inchizi ochii(sa nu-l sperii) si practic acolo faceti contactul.
Multa bafta cu el!
punete in fata oglinzii ea un mar si... goo
ok scuze, asteapta momentul potrivit totul vine de la sine
Pai ar trebui sa i spui ca esti la inceput si nu stii si sa te invete el... nu trebuie sa iti fie frica ca nu o sa se intample nimic o sa se intample ce vr u :*