Trece printr-o perioadă mai aiurea. Ar trebui să-i laşi timp să se calmeze, nu o mai aborda în niciun fel, las-o să se liniştească şi va fi tot ca înainte! Baftă!
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. nici eu nu ma inteleg cu mama si adevarul e ca si eu nu fac tot ce zice ea. cred ca ar trebui sa vb cu ea poate noaptea pe intunerie sa fii mai in largul tau, sa poti plnge sau altele. ar trebui sa-i spui sa uite ce-a fost sa traiti prezentul saincercati sa fiti prietene.
pup:* sper ca te-am ajutat
Buna pai asta din cauza certurilor din familia ta adica banuiesc ca tatal tau se certa cu mamata>?>? conteaza sh motivele inkearca sa vb cu ea s-o intrebi dc reeactioneaza asa poate poti sa o ajuti cu ceva
Nu te sfatuiesc sa o mai abordezi atat de des. Lasa-i un timp, o sa vezi ca se va calma si va reactiona altfel la "prezenta ta". Poate chiar trece printr-o situatie aiurea, poate cu serviciul sau cu tatal tau. Daca este asa, atunci vezi si tu ca ea nu ii poate spune motivul, insa cu timpul totul va revenii la normal. :*
Twister09 întreabă: