Hello
toti mai avem stari de depresie
dar incearca sa nu mai fii asa
cand esti asa asculta muzica,.
du-te la plimbare
la o prietena
o sa vezi ca nu o sa mai fii asa:*
succes
Pai pur si simplu gandeste-te la anumite lucruri-intamplari amintiri, nu-ti lasa nici macar o secunda mintea fara vreun gand,
Intra pe malvynutza_woodytzu_forever vb cu mine si in 10 min te simti ca ''noua'' (o sa vezi ca te vei simti altfel)
Hm. ce urat suna pacat ca ma cam regasesc in ceea ce spuneai mai sus... exact la fel sunt si eu. Acum ce ar trebuie sa faci incearca sa nu ramai singura si sa-ti ocupi timpul cu cate ceva [de ex daca'ti place sa citesti poti citii, cand ramai singura; o carte'ti mai distrage atentia]
Imgineaza-ti ca esti alaturi de ei! gandeste-te la momentul cand o sa ii vezi iar! mai suna-i din cand in cand si tot asa.
Deci...Stiu ca toata lumea iti spune ca timpul le rezolva pe toate, dar asta chiar asa e. Daca nu poti sa fii mereu cu prietenii tai, incearca sa te bucuri de lucrurile marunte, incearca sa zambesti chiar si la lucrul acela care nu ti se pare neaparat amuzant, stiu ca pare greu...si chestii de genul asta, dar sincer merita incercat.Cat timp poti sa faci ceva ce te face fericita, de ce sa nu incerci? succes:*