| Maripapaia a întrebat:

Am 16 ani și sunt într-o relație cu un băiat de aproape 3 luni.
Cea mai buna prietena a mea este bisexuala și e și ea într-o relație, dar cu o fata.
Azi eram acasă la ea (bff) si stăteam întinse pe pat și ne uitam la blog-uri pe YouTube. La un moment dat ea a început sa se apropie din ce în ce mai mult și am ajuns sa ne sărutam. La început nu am știut ce sa fac, dar apoi am cedat, m-am lăsat dusa de val și am zis sa încerc lucruri noi. Dupa aproximativ 3 minute m-am oprit pentru ca nu ma simțeam confortabil cu toată chestia asta.
Credeți ca asta se numește înșelat? Mi-am înșelat iubitul? Eu nu cred ca e chiar asa. Pentru ca am făcut asta cu o fata și milioane de fete fac asta ca și cum ar fi un lucru normal. Eu îmi iubesc foarte mult iubitul și nu as putea avea pe conștiința idea ca l-am înșelat. Nu e de mine. Acum, normal, îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, dar îmi asum. Cat despre ea, și-a înșelat iubita? E considerat înșelat? Nu ma pricep în domeniul LGBT și de asta am dubii.
Fara hate, please.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă ai ajuns la asta am impresia că și tu ești bisexuală, altfel nu te-ai săruta cu o altă fată.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Andreeush):

Eu zic sa mai citesti macar, daca nu sa studiezi. Cineva care a fumat odata o tigara nu este denumit fumator. De altfel sunt studii in ceea ce priveste relatiile homosexuale. Cauta pe net "scara sexualitatii" si te dumiresti.

| Donsavas a răspuns:

Poate fi considerat înșelat dar cata vreme pe tine nu te intereseaza o relație cu fata aia, inseamna ca vrei sa rămâi la prietenul tau

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu, nu l-ai inselat. A fost doar o curiozitate si dusa de val. Doar daca ai fi continuat, atunci da.

| ancaval a răspuns:

Nu mai fă așa ceva. Treci peste.

| AlexandraP942 a răspuns:

Personal nu cred că se consideră înșelat, dar asta nu înseamnă că prietenul tău nu s-ar simți aiurea dacă ar afla. Cât timp tu ești sigură că nu ai altfel de sentimente pentru fata respectivă, liniștește-te și nu te mai gândi, a fost doar curiozitate.