Sunt fata am 18 ani, si ma plictisesc enorm, uita'te la hannibal, eu il ador!
Cum ti s-a parut sfarsitul sezonului 2? sau nu ai vazut inca?
mi s-a parut, neasteptat, will inca nu era mort ceea ce lasa de interpretat ca inca ar urma
dar faptul ca blonda aia l-a ajutat mi s-a parut si mai socant, din catre am inteles va fi si o continuare
Da, se filmeaza si sezonul 3. pe mine m-a bulversat mai mult ca a revenit fata aceea si pana la urma tot ii taie gatul . ce aiurea
cat despre blonda, inca nu stiu cum / cu ce l-a ajutat. abia astept sa vad ce si cum.
Abie o chema? Dupa ce ca era criminala mica, i'a taiat si urechea, iiihhh, nu ai vazut finalul? pai ti'am stricat surpriza.
Am vazut finalul, dar acum ceva timp si numai stiu exact. plus ca am vazut multe alte seriale, uit in timp toate "lucrurile marunte"
Ahhh pai finalul a fost exact asa, el cu phiholoaga aia blonda, intr'un cvion ciocnind sampanie, si restul ala negru su will taiati pe acolo. btw ce seriale in gen mai stii?
"in gen" daca te referi oarecum la inteligent, ca altceva nu prea stiu ce vrei sa zici
Sherlock Holmes. 3 sezoane, foarte interesant. doar un trailer daca vezi trebuie sa vezi tot serialul
Elementary. alta varianta cu Holmes dar aici Watson e femeie nu barbat, dar tot e interesant
Lie to Me, 3 sezoane. unu care vede pe fata oamenilor si din "semnele" lor daca mint.
Lie to me l'am vazut, o sa incerc sa le vad si pe retu, mersiii
-Joaca-te ceva, asa poti socializa.
Inainte sa mi se strice PC-ul imi ocupam timpul liber cu jocul asta http://eune.leagueoflegends.com, mi-am facut si prieteni :)
- incearca sa iti faci prieteni
Altceva nu mai stiu.