| Eslasis a întrebat:

Am 16 ani, sunt fată şi mama mea mă bate. De cand eram mica, am vazut doar violenta. Tata era mereu beat. Se certa cu mama si cu fratii mei vitregi(din fosta căsătorie a lui mama). Ameninţări cu cutitul. Am ajuns sa am de pe la 7 ani probleme cu inima, alergii, astm. Plângeam, toti credeau ca sunt bine, ca nu am nimic, insa cand eram singura, ma duceam pe pat langa jucărelele mele si plangeam..si ma rugam la Dumnezeu sa nu se intample ceva rau. Imi doream sa nu ma fi nascut. Acum parintii mei sunt divortati de 3 ani..mama mea a devenit mult mai nervoasa si nervii pe care îi vărsa în certurile cu tata, le varsă pe mine. De ex ieri m-a lovit cu sticla de 1L in cap mai mult de jum plina, de mai multe ori, doar pentru ca am contrazis-o. Am mai patit asa. Lovituri cu telecomanda in cap sau asa, dar ieri chiar m-a durut. La vorbele ei deja is imuna. Ca is "un dobitoc","ca si tatăto","erai asa cuminte cand erai mica, acum esti o proasta fara creier"..etc. Insa m-a lovit ieri asa tare incat ma doare si cand nu pun mana. Si e un cucui mare si ametesc. Imi e rău. Pe lângă că plâng, mă simt şi fizic rău. Uneori mi-as fi dorit sa nu ma fi nascut. Poate era mai bine asa. Si daca nu ma loveste in cap, ma plesneste, ma trage de par, iar cand eram mica si greseam ceva la pian, ma dadea cu capul de el. Are grija de mine financiar. Ma hraneste, imi cumpara haine s-a.m.d, dar astea nu ma ajuta cu nimic dacă din partea ei nu am deloc parte de macar un "imi pare rau copilo, esti o idioata dar imi pare rau". Nu stiu ce sa mai fac. Vreau doar sa dispar. Sa fug departe de toţi si de toate.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Încearcă să vorbești cu vreo rudă apropiată, o mătușă sau cu bunicii.
Nu e normală situația în care te afli.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| AndaAlexandra a răspuns:

Hei. Îmi pare rău pentru ce ți se întâmplă. E dureros când copiii suferă din cauza adulților, mai precis a părinților.
Câteodată părinții sunt inconștienți de durerea pe care le-o provoacă propriilor copii, atunci când problemele și nervii le dau lor lumea peste cap și se descarcă pe cine apuca. Sunt sigură că nu ești tu de vina cu nimic. Și dacă ai greși, ar fi perfect normal. Ce nu este normal este acest coportament violent.
Încearcă să suni la telefonul copilului. Poate te pot ei ajuta mai mult.

| Eslasis explică (pentru AndaAlexandra):

Imi e frica sa sun. Sa nu cumva cei de acolo sa ia legatura cu mama si sa ii faca rău si ea la randul ei sa imi faca mie

| madalina90829 a răspuns:

Îmi pare rău că treci și ai trecut prin aceste momente îngrozitoare, mama ta face o mare greșeală ar trebui să se gândească la sentimentele tale, nu știu cum aș putea să te ajut, în primul rând ar trebui să stai de vorbă cu una dintre bunicile tale sau cu niște rude ..ar trebui să încerce cineva să vorbească cu mama ta sau să meargă la un psiholog. Și cum ai zis tu " mi-aș fi dorit să nu mă fi născut" nu e bine la ce te gândești mai ales că ai probleme de inimă ( și eu am probleme la inimă ) și credemă nu e ok, încearcă să stai de vorbă cu ea dacă nu are cine să o facă, întreabo de ce te bate de ce tot timpul își varsă nervi pe tine chiar dacă nu ai făcut nimic să o supere. spune-i că nu i-ai greșit cu nimic, îmi pare rău că ai avut asemenea copilărie, și nu mai pune la suflet ce îți zice ea.ea cu siguranță te iubește. Nu cred că te-am ajutat, dar am încercat. Ai griji de tine ❣

| Eslasis explică (pentru madalina90829):

Nu am bunici... Dar acum e mai ok putin. Asa e mereu. Uneori se poartă mai normal si ma simt bine. Si dupa iar zile de chin