| chrysty a întrebat:

Am 16 ani sunt un baiat din Galati si mare parte din timpul liber il pierd in fata calculatorului. Acum 4 luni si 2 saptamani am jucat conquiztador cred ca stiti toti de el, acolo am intalnit o fata din Prahova si neam imprietenit in timpul jocului apoi la sfarsit i-am cerut id de IM si mi la dat, am vorbit putin pe mess nimic important la inceput apoi fara sa vreau i-am dat webcam apoi mi-a dat si ea webcam pur si simplu cand neam vazut ne-am indragostit unul de celalalt dar eu nu prea vroiam sa fac o relatie pe mess pentru ca nu prea imi da nicio satisfactie dar ea a insistat si mi-a spus ca aventura asta care o crezi tu ca ar fi intre noi poate deveni cu timpul o aventura de o viata pana la urma am acceptat propunerea ei de a fi cu ea la inceputul relatiei noastre nu prea am vorbit asa mult sau ceva deosebit, dar dupa o luna am inceput sa ne atasam foarte mult unul de altul pur si simplu vorbeam orice si cel mai intim lucru il dezbateam apoi am implinit 2 luni si ea mi-a spus ca numai vrea sa se desparta de mine niciodata. eu i-am spus la fel adica simnteam acelasi lucru pentru ea incepusem sa o iubesc enorm desi nu ma vazusesem niciodata cu ea in realitate, uite asa a trecut timpul si sunt si acum cu ea am 4 luni si 2 saptamani. dar nu stiu ce sa mai fac adica daca sa mai raman sau nu cu ea? sau daca se mai merita sa raman cu ea tinand cont ca o iubesc, Voi daca a-ti fi in locul meu cum ati proceda?

Astept parerea voastra! Multumesc

Răspuns Câştigător
| Eu4EverX a răspuns:

Uite pana acum cateva luni sincer eu nu credeam in dragostea asta pe net. povestea mea e asemanatoare cu a ta numai ca el e in strainatate si eu in tara. dar noi ne cunosteam si in realtiate, nu avem o relatie pentru ca asa am decis dar oricum ne iubim.Parerea mea este sa nu te desparti de ea, poate intr-o zi va veti intalni:*

Mult succes:*!

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Buna! am fost martora la o relatie dintre doi oameni care au vb pe mess s-au vazut prin web, s-au placut, si au continuat astfel timp de un an. dupa acest timp au hotarat sa se intalneasca.cum ea era din sibiu el din medgidia s-au intalnit la bucuresti de unde au plecat la medgidia, ei bine din acel moment au ramas nedespartiti msi asta vara s-a implinit un an de la casatoria lor. deci se poate nu ai mdc sa te desparti de ea mai

| Aηηy a răspuns:

Puteti sa va intalniti happy

| katyy_5873 a răspuns:

Normal ca se merita sa ramaneti impreuna. daca va iubiti. Dar v-ati putea intalni, nu cred ca e o distanta exagerat de mare intre voi, mai ales daca amandoi sunteti in Romania. Ce mai asteptati? Doar asa o sa descoperi daca merita sau nu.

| chrysty explică:

Va multumesc pentru raspunsuri:*:*:*