| yonela_4532 a întrebat:

Buna am 16 si locuesc in It si in august 2010 am venit la bunicii mei in Ro, acolo am cunoscut un baiat Ady cu care am avut o relatie pana cand m-am intors in It.
Intr-o zi vorbe-am pe mess cu Ady si intra in lista la mine un baiat : Sorin aflu ca si el locuieste in Ro pe langa bunicii mei si ca e in It dar e in celalalt capat al Italiei, apoi el imi cere nr de telefon si eu i-l dau, dupa o luna de prietenie imi spune ca vrea sa fim mai mult decat amici si asa il parasesc pe Ady pentru Sorin, dupa 7 luni de relaie la distanta ( ne vedeam doar la web si vorbeam doar la tel ) am inceput sa ma imprietenesc iar cu Ady si acesta imi spune ca vrea sa reluam relatia noastra dar nu e prea convins pentru ca eu stau doar o luna in Ro si apoi el va ramane iar singur, am cerut o pauza cu Sorin si el mi-a respectat decizia dar tot ma suna si imi trimite sms ca nu vrea sa il uit, ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna pentru totdeauna si ca abia asteapta sa ma stranga in brate sa ma sarute ecc... nu stiu ce sa fac cu Ady am un trecut si clipele care le-am petrecut impreuna nu le-am uitat pentru ca au fost superbe dar cu Sorin pot avea un viitor nu stiu ce sa fac un sfat?
funda pentru cel mai bun

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Relatiile la distanta, mai ales la 16 ani, nu sunt indicate. De ce? In primul rand, e o varsta frumoasa, de ce sa ti-o petreci iubind(sa zicem) pe cineva pe care nu poti sa il vezi, sa il tii in brate sau cu care nu poti iesi in oras, la munte, sa va distrati impreuna? Vorbitul pe mess sau la telefon o sa te zapaceasca la un moment dat, de nici nu o sa mai stii sa te adresezi vreunui baiat fata in fata apoi. Crede-ma, poate acum nu iti dai seama, dar se poate sa te afecteze putin. Eu inteleg ca ai un trecut cu Ady, dar daca Sorin este si el pe placul tau, gandeste-te ca are un atu fata de Ady - apropierea. Alege ce e mai bine pentru tine, dar alege mai rational putin. Apoi, distreaza-te, simte-te bine si ai grija cat si cum te implici intr-o relatie! Te-am pupat!

3 răspunsuri:
| anakondaba a răspuns:

Gasesteti un italian laughing)

| bya2010 a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe Ady

| vlaaddd a răspuns:

Adi Minune?