Buna dimineata!
Din pacate,da, exista riscul de a ramane insarcinata!
Nu conteaza ca nu a ejaculat in tine,conteaza ca a eliminat acel lichid preejaculator,care contine spermatozoizi, in cantitate mai mica. Dar,dupa cum bine stii,e suficient unul ca sa ramai mamica!
Data viitoare,protejati-va! Asa stati linistiti, dormiti noptile si n-aveti niciun stres.
Stiu prin ce treci, pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. Incearca sa nu fii stresata, pentru ca, iti poti induce simptome pe care nici n-ar trebui sa le ai si sa devii paranoica!
Sa ne auzim cu bine!
Pai la fiecare contact neprotejat exista riscuri.fa un test de sarcina si vei afla daca vei fi mamica sau nu fundita?
Daca am facut-o si a doua oara la fel ce se poate intampla? Mie frica
Pai da normal exista multe sanse sa fi ramas.fa un test de sarcina si vei afla
Da e posibil. Fa test'u barza si vezi cate dungi arata. Trebuia sa faci asta mai devreme (mai exista si pilula de a doua zi!)
Calmeaza-te! Si eu am fost ca tine.Eram toata un stres,plangeam intr-una si simteam ca innebunesc! Important e sa ramai calma,deoarece,daca te stresezi,o sa iti induci simptome. Eu asa am patit.din cauza stresului,dupa ce am citit enspe mii de forumuri legate de acest subiect,am avut greata dimineata,durere de ovare, dureri abdominale destul de puternice,iar dupa ce m-am calmat si am ajuns la concluzia ca, indiferent ce voi face, acelasi va fi rezultatul, m-am linistit, iar unele simptome au disparut brusc
Dupa 21 de zile de la contactul sexual fa un test de sarcina, iar pana atunci, nu te mai gandi! Asteapta si ocupa-ti timpul.
Mereu exista o solutie.
Mersi mult o sa incerc putem vb in privat Moni da-mi id tau plz?