| cntntinchis19 a întrebat:

Bună,am 17 ani, împlinesc 18 ani pe 9 mai 2024, am avut o relație cu un baiat din care am rămas însărcinată,în ianuarie as vrea sa ma mut singura. Intreaba mea este se poate sa ma mut fără acordul parintilor(parintii mei sunt despartiti) domiciliu meu în acte este la tata, dar eu locuiesc la bunica. În cazul în care ma mut cu 5 luni înainte de a împlini 18 ani ma pot lua înapoi?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si daca te muti singura cine te va ajuta sa cresti copilul?
Ramai la bunica si poate te ajuta, atat cat va putea. Daca te muti singuta cum te vei intretine? La varsta ta e clar ca nu ai nici un venit.
Tatal copilului este alaturi de tine? Sau a dat bir cu fugitii cand a auzit ca vei avea un copil?

| cntntinchis19 explică (pentru darrio2007):

El nu știe încă, nu am avut curajul sa ii spun

| darrio2007 a răspuns (pentru cntntinchis19):

Si cand vei avea curajul? Daca pleaca de langa tine si nu mai dai de el?

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu crezi ca ar fi oare mai intelept sa mai stai pe langa bunica? Cand sarcina avanseaza si ai nevoie de ajutor pana si la treburile simple, zilnice, la cine apelezi?

| Marius22222222222 a răspuns:

Daca și tatăl copilului e alaturi de tine de ce nu?

| ziustin a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el, cu bunica ta si ia o decizie. Ca daca el nu te sustine, bunica la fel, poate mai intelept este sa renunti la copil, mai ales ca este inca o sarcina incipienta iar tu nu ai nici venit si pe nimeni alaturi. E grea decizia...