Eu am 12 si am 1.60 si +50 kg.
Pai foloseste : Baraka.
Du-te la farmacie e cu vitamine etc. si te pune pe picioare.
Pa, pa.
Buna,daca vrei sa te ingrasi degeaba te indopi cu mancare, poate chiar si nesanatoasa.Am citit undeva ca un om cu media normala de dezvoltare trebuie sa consume undeva la 2000 de calorii zilinic, pe cand cei cu media scazuta trebuie sa consume undeva la 3500 de calorii zilnic.Deci daca vrei sa te ingrasi, tine cont de cele 3 mese principale ale zilei +gustarile, care trebuiesc bogate in calorii. Insa la cresterea in inaltime, ei bine, ma tem ca la asta nu te pot ajuta.
Mai jos iti las un link cu alimente si caloriile lor, ca sa te documentezi mai bine.
http://www.frunza-verde.ro/tabel-cu-calorii
Sper sa iti fi fost de folos.Succes!
Mananc foarte mult dar pe mine nu se pune!
Atunci problema ta sunt viermisorii.Bea dimineata cate o cana de lapte cu usturoi tocat in el.Da stiu, suna dezgustator, dar te ajuta sa ii elimin si asa vei putea sa mananci cat sa acumulezi.Bafta!
Du-te la doctor si iti va da niste vitamine de crestere. intre timp incearca sa mananci multe calori.
Toata viata mea am luat vitamine dar degeaba
Eu iti sugerez ca sa mananci putin mai multa carne, sa mananci un pic cam mult, da de o sa se puna pe tine. nu incerca sa faci sporturi ca o sa slabesti mai rau si chiar daca o sa faci muschi nu o sa te ajute cu nimica. daca vrei iti las o dieta de ingrasare cat sa fi OK, mie a mers asa eram si eu la 15 ani
Mananc foarte mult si mananc de toate dar nu se pune. am si probleme cu glanda
Penaaaa1 întreabă: