| mymy_7851 a întrebat:

Buna am 17 ani .sh sincer mie luna trecuta mi-a intarziat foarte mult aproape 2 saptamani sh luna asta la fel! Nici in ziua de azi nu mi-a venit, burta nu pot sa o mai sug...am tinut cura de slabire si nu am slabit decat foarte putin fata de cum slabeam odata la aceeasi cura sh burta o am la fel .chiar un pic mai mare. .sh e ovala sh tare. mie tare frica! sad ajtept raspuns va rog

Răspuns Câştigător
| pestisoruldeea a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina, fato! nu mai sta ca nu-i de joaca!
decizia e a ta daca vrei sa-l pastrezi sau nu! dar macar sa stii ca sa ajungi sa poti lua acea decizie pentru ca... dupa 3 luni deja va fi prea tarziu!
dar... vorba lui Flory : "pai nu ai specificat daca ai facut sex"
sa nu fie vorba doar de o balonare sau ceva!
sanatate si...sa ne anunti daca vom fi unchi si matusi...cu legatura de familie pe...net!?;-)))))

10 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Poi nu ai specificat daca ai facut sex neprotejat! daca da, du'te repede la farmacie si i'ati un test de sarcina ca sa nu astepti pana nu este prea tarziu...asta in in caz ca nu vrei sa pastrezi bebele.
sau mai poate fii vorba si de o balonare...desi stiu ca alea trec in cateva zile.

daniela
| daniela a răspuns:

Incearca un test de sarcina sau un control la ginecolog

| Medeea09 a răspuns:

Nu iti recomand sa faci cura de slabire incearca un control la ginecolog sau test de sarcina in nici un caz nu fa cura de slabire te slabeste mai ales ca esti inca in crestere happy

auran
| auran a răspuns:

Testul de sarcina iti va fi de ajutor sa afli daca esti insarcinata. Si, roicum nu incerca cine stie ce tampenii, mergi la medic este mai sigur - si, nu ezita sa vorbesti si cu ai tai, te-ar putea ajuta

| DeeDee_1261 a răspuns:

Dar tu stia k o luna din an nu vei avea ciclu? si asa ca nu te speria k ati va cat de repede posibil

| mymy_7851 explică:

Da am facut sex neprotejat! K altfel nu aveam cum sa zic k mie firk k poate sunt gravida straight face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U cred ca esti racita:-))))))))))

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Grija cu curele de slabire!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat, exista o sansa mica sa fii insarcinata (10-15%). fa-ti un test de sarcina din urina de dimineata si vei vedea.
Daca nu esti insarcinata, du-te neaparat la ginecolog cat mai repede. Nu e normal ce ti se intampla tie si sigur se poate trata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat, du-te direct la ginecolog, lasa testele, k eu am fcaut 15 teste cred ca in fiecare saptamana cate 1, 2 pana ce dupa 2 luni ce nu mi-a venit ciclul m am dus la doctor, si sunt gravida. eu la fel ca tine am tinut cura de slabire si chiar am slabit in perioadaa aceea, nu am crezut ca voi putea fi insarcinata pentru ca in loc sa ma ingras am salbit, si uite ca sunt.ai grija de tine, si de bebe daca e sa fie. pooop si multa sanatate!