| Deea_Maryus_1991 a întrebat:

Buna am 17 ani si 55 56 kg as dori sa stiu cate kg trebuie sa am la varsta mea si o dieta daca se poate ca sport nu pot sa fac ca am si mana si piciorul in ghips va multumesc...

4 răspunsuri:
| mihaelaanonimus a răspuns:

Imi poti zice ce inaltime ai? asa ca si varsa esti bin la 55kg,...dar conteaza si inaltimea.dieta...nu stiu?!

| lilbb a răspuns:

Ar cam trebui sa ne zici si ce inaltime ai ca sa iti putem spune cate kg e normal sa ai, nu crezi?

| Elvina a răspuns:

Depinde și de înălțimea ta. Adică din înălțime scazi 20 și așa si greutatea ideală. De exemplu dacă ai 1, 70 minus 20 greutatea ta ideală e 50 de kilograme. Îți spun cum am reușit eu. Nu fac sport din cauza unor probleme medicale deocamdată, dar am renunțat din 2007 la prăjeli de orice tip, șnițele, fripturi, pârjoale, la carne, la citrice, la afumături. Eu cred că trebuie să ții o dietă 10 zile slăbești 5 kilograme și apoi le pui la loc dublu. Trebuie să ai un stil de viață sănătos permanent, un fel de dietă pe tot restul vieții. Să ai trei mese pe zi și să mănânci exact cât îți trebuie, nu mai mult. Eu așa fac și mă simt super. Sunt slabă dar am și fund și sâni. Sper că te-am ajutat. Baftă!

| Deea_Maryus_1991 explică:

Am 1.64 inaltime