| Lovely09 a întrebat:

Am 17 ani si acum in februarie vreau sa plec in Belgia. Dar din păcate tatăl meu nu ma lasa. Si fără voia lui nu pot pentru ca nu am procura. Se poate ceva nu știu. Vreau sa plec neapărat.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ambii trebuie sa isi dea semnatura ca sunt de acord sa pleci. Nu numai maica-ta. Iti trebuie si un insotitor adult.

| vocea a răspuns:

Fara acordul unuia nu poti leca pana la varsta de 18 ani.

| Lovely09 explică (pentru vocea):

Mama e de acord. Pot pleca?

| gratargratar a răspuns:

Nu poti pleca daca nu sunt de acord ambii parinti.
Mai asteapta 1 an si o sa poti pleca si fara voia lor.
Acum nu mai e ca in sec. XIX cand plecai spre Belgia azi si ajungeai peste 2 luni... Acum ajungi cu avionul in 3 ore. Deci nu e nicio graba... ai timp.
La 17 ani oricum esti prea mica pentru a merge in strainatate de una singura (psihologic spun). Ramai usor impresionata si smecheri sunt destui...

| Lovely09 explică (pentru gratargratar):

Da. Dar mama ma lasa. Nu ar putea sa mi faca doar ea procura?

| Lovely09 explică (pentru gratargratar):

Nu plec pentru tot restul vieții o săptămână atat

| gratargratar a răspuns (pentru Lovely09):

Nu se poate. Trebuie sa fie de acord ambii parinti. Cunosc asta dintr-un caz de familie.

N-are importanta cat vrei sa stai. Trebuie sa fi coapta la minte, iar tu nu esti. Nerabdarea asta este tipica pentru varsta ta. Asteapta 1 an si dupa aia te duci. O sa te saturi de Belgia.

| vanilla80 a răspuns:

Dacă mergi, mai caută pe careva să vină cu tine, ai fi impresionată cum poți rămâne fără bani în mai puțin de o oră fără să te fure ci cu voia ta laughing

| Lovely09 explică:

Am uitat sa menționez mama mă lasă.

| Lovely09 explică:

Se poate sa fac ceva încât sa nu fie nevoie de tata decât de mama?