Buna
Da...eu am slabit foarte mult cu ceva de la farmacia verde
e o pudra.se numeste siluet R plus. e minunat se bea cu ceai apa sau lapte...preferabil ceai de slabit pentru efecte magice. are gust de cacao e chiar bun.si eu am vrut sa slabesc dar fara sa depun mare efort.si am reusit in sfarsit. nici nu e scump e in jur de 12 lei dar e destul de mare e un borcan si ajunge destul.eu zic sa-l incerci. merita
fundita?
Mananca fierturi.
bea multa apa.
nu manca dupa ora 6, daca nu mai poti de foame mai ia o gura de apa, un fruct. dar cam atat.
fa spor, alearga dimineata/seara, danseaza.
nu manca dulciuri, nu folosi prea mult zahar, nu manca prajeli.
cel mai bine e sa manaci supe simple de legume, salate cu putin ulei si putina sare.
si.nu baga frt mult in gura, trebuie sa mesteci bine inainte de a inghitii.
iar cand faci dus incearca sa schimbi temperatura, de la cald la rece si tot asa+masaj.
ps.mananca putin si des decat rar si mult
Mancatul dupa ora 6 intotdeauna ingrasa! Eu am reusit sa slabesc 24 KG in 5 luni (aici se adauga si sabratorile de iarna si in acea perioada am mai incalcat putin regula dar nu m-am ingrasat, nici nu am slabit). Nu am mancat dupa ora 6, si niciodata pe saturate, adica sa manci pana cand simti ca esti plin.
Alimente la care am renuntat: paine, grasimi, dulciuri, maioneze, fripturi, prajeli carne de porc, carne de vita, suc de ori ce fel
Alimente pe care le mananc: salate, carne din pui, carne de curcan, cremwursti din piept de pui, parizer din piept de pui, fructe, supe (nu instant pentru ca distrug ficatul), ciorbe.
Nu am luat nici un fel de medicament si nu am facut nici un fel de sport...
Atentie slabitul nu se intampla brusc. poti stagna la o anumita greutate si 2 saptamani desi te retii de la anumite mancaruri. Poti pune in greutate 1-2 kg. Aceasta este perioada cea mai grea. cand vezi ca nu slabesti sau cand te urci pe cantar si vezi ca ai pus 1 kg. Trebuie multa vointa si rabdare. Nu te infometa pentru ca iti distrugi stomacul. Daca nu mai poti de foame incearca sa mananci ceva usor si putin...
Si inca un lucru: de ingrasat te ingrasi mai repedede decat slabesti. Nu fa greseala sa spui:" gata am ajuns la greutatea ideala... de azi nu mai tin regim " Daca esti mai plinut de fire tot timpul va trebui sa controlezi cum si ce mananci. Nici eu nu am crezut ca se poate dar am reusit si ma simt mult mai bine.
bafta. si sper ca am fost de folos. Funda?