Eu zic ca de acnee vei scapa usor. Apoi e normal sa ai acnee daca a 17 ani.Ea iti va disparea total abia pe la 21 de ani.In legatura cu prietena, incearca sa fi rabdator.Incepe un an nou scolar si cine stie ce se poate intampla.Ai incredere in tine si sigur totul va fi bine.Nu vei muri singur ca si papagalul tau.Ingrijeste-ti tenul, spala-te bine cu sapun pe fata, eu una folosesc dove si mi se pare foarte bun, si apoi aplica o crema anticosuri de la o farmacie naturista. Daca faci asta fata ta va arata mai bine.Mult noroc
Buna,
Una acneea tine la varsta ta si de starea ta de spirit astfel cu cat esti mai agitat cu atata ai sanse sa se manifeste mai tare si bubitele sa fie mai mari.
1. Spala-te pe fat in fiecare dimineata cu sapun si totodata sa te clatesti bine dupa.
2. Incearca indiferent de situatie sa fii cat mai calm.
3. Cumpara-ti un after shave din comert ( incearca sa nu fie unul foarte ieftin sau colonie ci after shave cam 12 lei unul bun ).
4. Dupa ce te speli si tot dimineata seara inainte sa te culci spala-te pe fata si da-te cu after shave. Dupa asta te dai cu fond de ten lichid ( asta poate sa fie ieftin de la 2lei sticluta ) in strat foarte subtire si dormi asa. Poti daca te dai cu fond de ten si dormi asa sa nu te speli in dimineata imediat urmatoare.
O sa-ti treaca cam in 3 zile dar o sa te manance fat atunci pentru ca fondul de ten opreste respiratia pielii si a cosurilor si astfel se usuca.
Dar nu miai raspuns lafete
Daca iti apare cineva in viata ta nu este obligatoriu ca acneea sa dispara.
Nu prea sunt de acord cu tine pentru ca alltul mi-a fost diferit de tine cati ani la mine e problema is ambele daca ma intelgi
Poti ascapa de acnee. E doar o chestiune de alegere corecta a informatiei. Iti pot recomanda produse naturale de calitate exceptionala. Vei fi foarte multumit daca le incerci.