| ionut_3724 a întrebat:

Buna am 17 ani si as vrea si eu sa stiu... daca nu am buletin la mine si ma ia politia pe motiv ca umblu pana tarziu pe afara au voie sa ma duca la sectie? si daca am buletinu au voie sa am duca la sectie?
va rog razpundeti urgent ...multumescwinking:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Pai daca iti cere sa te legitimezi,si nu ai acte doveditoare,da, te poate duce la sectie. Poate s-a intamplat ceva pe zona aia, si esti luat ca suspect.Dar nu are ce sa iti faca daca stai afara tarziu.La urma urmei esti minor, iar asta depinde de parinti daca te lasa, nu de lege.Nu exista lege care prevede ca nu ai voie dupa ora 22.00 afara. Daca aveai buletinul, te legitima frumos,(au tot dreptul) si te lasa sa pleci, daca aveau ceva cu tine stiau unde sa te afle.

5 răspunsuri:
| Lala a răspuns:

Atata timp cat nu faci nimic rau nu te poate lua politia.

| Anytha_5258 a răspuns:

Eu cred ca atata timp cat ai buletin nu au voie sa te duca la sectie...thinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Au voie oricum sa te duca la sectie pentru verificari. Esti minor, nu ai voie sa intri in cluburi, discoteci, etc. Daca nu ai buletinul la tine, poti fi dus la sectie pentru identoficare. Daca il ai, dar desfasori activitati suspecte (e suspect ca un minor sa se gaseasca dupa o anumita ora, neinsotit, pe strada), poti fi dus la sectie pentru verificari si pot fi chemati parintii sa te ia de-acolo.

| ionut_3724 explică:

Pai si au voie sa imi ia amprentele daca nu e unu din parint?