anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si in urma cu o saptamana am venit acasa cu prietenul meu bineinteles cand ai mei nu erau acasa.la cateva zile au aflat de vizita lui la mine si au inceput sa ma certe foarte rau.noi nu am facut nimic sunt inca virgina dar nu inteleg de ce ai mei au reactionat asa...crying chiar daca am 17 ani mau pedepsit miau luat telefonul, nu mai am voie la tv, la calculator. voi ce parere aveti oare de ce au facut toate astea? credeti ca va mai tine mult pedeapsa asta? k deja a trecut o saptamana...astept raspunsuri...

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu uita ca parintii tai nu iti vor raul.Incearca sa te comporti cat mai frumos cu ei si ajuta-i cand au nevoie de tine.Nu e corect ca te-au pedepsit atata timp cat u nu ai facut nimic rau.Nu mai fi suparata.Pedeapsa v-a lua sfarsit.Incearca sa vb cu parintii tai.winking
Succes si capul suswinkingkiss

cami
| cami a răspuns:

Vecinii astia paraciosi, nu?
asa au ei conceptiile astea antediluviene (invechite), esti inca minora.
Gata, s-au gndit ca te-a si prostit ala, ca te-a pus jos, ca si-a batut joc de tine.Infrunta-i, cere-le sa te duca la gineco.
Sper sa reusesti sa-i convingi!

Janina
| Janina a răspuns:

Fireste ca te-au pedepsit...cum sa aduci un baiat acasa fara voia lor...vai ce o sa mai creada lumea.
ooo, am avut si eu un iubit acum cam 3 ani si ai mei nu il inghiteau deloc...pentru ca familia lui nu era tocmai asa cum trebuia sa fie.
in fine am plans eu si m-am vaicarit pana am hotarat ca o sa zic ca ei si o sa fac ca mine... si a mers excelent asa. Am stat cu tipul vreun an si acum suntem foarte buni prieteni. Ne-a despartit distanta, nevedeam rar pentru ca el e la academia de politie straight face

| JustMeFlory a răspuns:

SI eu am patit'olaughinglaughing... mie mi'au interzis sa ma mai vad cu el o saptamana parca sau 2.nu mai stiu! in fine...sa stii ca le vor trece.acum depinde si de ai tai cat de suparaciosi sunt si ce principii au ei fata de viata ta sexualawinking. aici este teama de a nu face sex cu respectivulhappy... o sa le treaca stai linistita si totul va reveni la normal, dar ai grija ce faci si cum te porti si in niciun caz nu iti mai aduce gagicul acasa fara voia lorhappy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cred ca ei sunt dintre cei care tin ei, mai mult la starea ta de fata, echivalent pentru ei, cu o zestre valoroasa! Asta ar explica cel mai bine cred, atitudinea lor! incearca sa le explici frumos, ca esti maricica, cuminte si stii sa te porti! Success!

| Rizer a răspuns:

Buna. Ceva asemanator am patit si eu!

| giovana a răspuns:

Pai...esti pe calculator! happy Spune-le ca stii ca nu este frumos ca o fata sa isi invite acasa iubitul daca parintii nu sunt acasa, mai ales daca nu le-a fost prezentat parintilor inainte. Cand relatia este acceptata si de parinti totul este ok. Deci spune-le asta, roaga-i sa te ierte si spune-le ca ai dori ca si ei sa il cunoasca pe prietenul tau. Sper ca ei sa accepte!

| sweetangeloana a răspuns:

O sa le treaca clar... dar pe viitor cred eu ca ar trebui sa incepi incet incet incet sa organizezi tot felul de petreceri scurte acasa la tine cu voia parintilor. un film un joc o floricea calda ...asa are ocazia sa iti cunoasca prieteni si probabil o sa isi schimbe parerea si ideiile.Parinti iti vor binele .asa sunt ei .nu uita ca ei nu au avut atat libertate .ca noi ...sau! pune te inlocul lor ...Fiica ta a intrat in casa cu un baiat. .nu era nimeni acasa...hm .care e primul lucru la care te gandesti? bafta pe viitor happy

| rina a răspuns:

Parerea mea e ca nu au procedat foarte corect, referitor la pedeapsa. sincer cred ca problema e ca nu au incredere in tine. trebuie sa le dovedesti ca esti fata cuminte, ca stii ce faci, ca esti deja matura... cu siguranta(ma gindesc eu) ei nu se obisnuiesc cu gindul ca esti deja mare, matura... cu timpul o sa inteleaga. ps:iar daca parintilor tai lu le place aceste *vizite*, evitale cit poti, sau fa-le cunostinta cu prietenul tau, cine stie? poate o sa-l indrageasca. fii cuminte! si iubiti-va mult!

Răspuns utilizator avertizat
| RaLuu`..:x a răspuns:

Salut. pai ei cred ca te-au pedepsit pentru ca nu stiau de venirea lui acasa la tine ...si poate erau ingrijorati de ce iti putea face.smugsmug si nu cred ca o sa iti mai tin mult pedeapsa.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cami crede-ma ca le-am zis sa ma duca la ce doctori vrea ei dar cand a auzit asta nu au mai zis nimic.nu stiu ce sa mai fac ca sa ii fac sa aiba odata incredere in mine, ei il cunosc pe prietenul meu stie de cat timp sunt cu el stie tot ce fac cu el dar vad ca degeabacryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curaj.parintii tai sunt rai.rai tare. voi santeti asa de cuminti si de ascultatori incat v-ati intalnit in casa lor fara permisiunea lor.si teau mai si pedepsiiit? oare cum de nu sesizeaza protectia copilului aceasta drama? mi-e mila de tine sincer. dar va trece. da chiar. pana la urma de ce nu le-ati spus ca va intalniti? ce era de ascuns? pai meritati. daca umblati cu ascunzisuri.paaaiiii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri