Io nu cred ca te face sa uiti.pentru k tot ce vei face impreuna cu el iti va aminti de celalalt! asta e parerea mea.acum asta e alegerea ta.Bafta:*
Da.normal ca un nou iubit iti poate distrage atentia.nu vei mai avea timp sa te gandesti intruna la el...de asemenea poti iesi cu prietenele tale la un suc, sa va plimbati, sa faceti shopping... te poti apuca sa citesti o carte frumoasa (,, dama cu camelii")... si eu sunt acum in aceiasi situatie ca tine. dar incerc sa fiu tot timpul ocupata ca sa nu ma mai gandesc la el.pentru ca stiu ca-mi fac singura rau si nu se merita...gandeste-te ca el nu sufera dupa tine, si tu de ce-ai face asta? sincer, nu se merita.mai ales la varsta noastra.(sunt cam de aceiasi varsta ca si tine)... pup
Eu cred ca mai bine ar fi sa stai o perioada singura... Cu un nou prieten, mai mult iti vei aminti de fostul. Ii vei compara pe ei si gesturile lor etc. Parerea mea este ca ar trebui sa faci alte lucruri care`tsi fac placere. Sa iesi in oras, cumparaturi, sa citesti, sa-ti gasesti un nou hobby ( pictura, dans ). Ceva care sa te tsina ocupata, dar cu gandul departe de baieti. Pentru ca dupa o despartire in urma careia inca suferi, cuvantul " baieti " mai degraba te duce cu gandul doar la acel baiat anume.
Si eu am fost exact in aceeasi situatie, am gasit iubit nou, scapat de obsesie, si partea cea mai funny ca acum sunt calma si relaxata in relatia cu el, ma vrea incapoi, ceea ce e cel mai frumos, pentru ca eu nu-l vreau
Da, un nou iubit ti-ar putea distrage atentia, dar la inceput in momentele in care esti cu el, sau vorbiti la telefon (etc. S-ar putea chiar si atunci sa ai momente cand te gandesti la fost ). Gandeste-te ca intr-o oarecare masura te vei folosi de el. Daca te place cu adevarat, poate va ajunge el cel ranit. Cred ca e mai bine sa mai astepti putin, sa iesi cu prietenii tai, sa faci lucrurile care te binedispun. Poate situatia se schimba si te vei impaca cu fostul iubit.
Sfatul unui psiholog a spus asa:Cel mai bine este sa vorbesti despre aceea persoana foarte mult pana te plictisesti sau sa scrii mult mult pana te plictisesti-poate functioneaza, evita locurile unde te duceai cu el, lasa mai vin alti baieti gasesti multi, alti au stat 15 ani impreuna si s-au despartit, 2 ani pe bune cunosc, asa a fost sa fie nu te merita nu este bun pentru tine, ai grija nu te atasa de acum de un baiat lasa sa treci peste aceasta problema si pe urma mai bine, gandeste-te cauta ceea ce nu iti placea la iubitul tau, iesi cu fetele, LASA ESTI FATA DESTEAPTA STII CUM SA TE DESCURCI SA TRECI SI PESTE, pup... sper sa te fii ajutat
Parerea mea k este inceput pentru toate asa ca o noua relatie cu un alt baiat te va ajuta sa uiti de fostul parerea mea sper sa te ajute raspunsul meu bafta
Aici depinde de ce prieten sau de ce tip iti vei gasi dupa el... daca e unul iubaret si afectuos te va putea ajuta sau cel putin asa cred iar in timp poate te vei simti si tu atrasa de el mai ales daca il placi de pe acum...si totul o sa fie bine o sa se rezolve lucrurile de la sine...doar sa ai grija pe viitor ce baiat iti alegi