Ai pute sa il asculti macar intr-o privinta sa te tii de carte, termini liceu, dai la facultate de medicina la bucuresti si daca e sa va reintalniti de bine daca nu, datorita sfatului meu sper, vei ajunge un medic renumit.
Am inteles 2 lucruri bune:
1. tipul este de bun simt si (deocamdata) nu doreste sa-ti complce viata, cu o relatie, in detrimentul studiilor tale.
2. comportamentul si felul lui de a fi iti place foarte mult, este ca un exemplu de urmat.
Amandoua sunt insusiri f. bune, de apreciat si de ascultat (!) din partea ta.
Intr-adevar, acum inca esti minora, urmezi liceul, iar el facultatea. Este o diferenta de cca 7 ani intre voi, cre inca pare mare, dar cu timpul raportul de varsta va fi tot mai mic.
Idea este ca el doreste sa-si termine studiile si la fel si tine. Cu o asemenea mentalitate in fata, TU trebuie sa-i urmezi sfatul si asteapta.
Mentine o relatie distanta cu el, de prietenie si urmareste-l.
Daca este sortit tie, si el si tu veti simti acest lucru si cu timpul aceasta prietenie se va solidifica, iar el te va sprijini, indruma si la inceputul carierei.
In caz contrar, dupa un timp, aceasta prietenie se va slabi si-ti va ramane o amintire frumoasa, iar el o persoana etalon in viata ta.
Depinde DOAR de atitudinea ta!
Mai nu stiu ce sfat sa-ti dau in situatia asta... e ceva cam putred cu baiatul asta, ascunde ceva, eu zic sa-l uiti... mai ales ca nu mai stati nici in acelasi oras si e mai greu sa si va vedeti, dapai iubii.
Eu zic sa-l uiti si la facultate o sa gasesti multi baieti, multe caractere, ai ce sa alegi, e diferenta destul de mare intre varste, eu te vede ca pe o amica.
In primul rand poate te vroia doar ca amica si prin asta ti-a dat de inteles prin mai multe feluri. Sunt oameni care se plac si tin f. mult uni la alti dar doar ca amici si alti ca iubiti. Probabil asta simte si el pentru. Oricum draga mea iubirea la distanta nu prea merge e si zicala "ochii care nu se vad se uita". Daca ti-e sortit sa fiti impreuna veti fi.
Asta da dilema, tu chiar crezi ca un tip de 24 de ani se incurca la o relatie pe messengger?
misauratcuviata întreabă: