| gandaccc a întrebat:

Am 17 ani si nu am ciclu, nu am avut niciodata si nu mai sunt virgina. Pot ramane insarcinata sau imi poate veni?

Răspuns Câştigător
| SirGeo a răspuns:

Ati va veni.

| gandaccc explică (pentru SirGeo):

Altcineva mi-a zis ca o sa raman, nu mai inteleg... aaa...si am luat si anticonceptionale

| prada26 a răspuns (pentru SirGeo):

Se Scrie "Iti va veni"...tu ai zis-o ca si cum n-ai limba-n gura laughing

| SirGeo a răspuns (pentru prada26):

Ce... vrei mha? Copii drogati de pc.

Ma prostule....invata sa scrii taraneeee laughing

Taran esti tu mha ai inteles? Crezi ca daca stii sa scrii esti destept? Uita-te mha la tine si dupa sa vorbesti cu mine dobitocule crezi ca aici stai sa scrii corect? Daca nu era corect nu-mi punea raspunsul ma imbecilule da ce sa stii tu.

Prostule care esti tu, cine stie din ce groapa de sat esti, basinosule laughing invata sa scrii, prea multi idioti in tara asta, mergi din nou la scoala PROSTULE laughing

Mha da periculos mai esti tu mha vezi sa nu ajungi presedintele Romaniei idiotu dracu de jegos taci din gura te dai destept? Citeste mai multa istorie mha si ai sa vezi cine s-a dus la oras si cine a ramas la tara da ce sa-i ceri unu-i incult.

Oricum esti un prost care nu stie sa formuleze un raspuns, tarane...treci in cusca, du-te la sapa, lasa internetul PROSTULE laughing cica "Ati va veni."ce idiot tampit incult laughing

Obsedat de cs taci din gura mai bine.

| Guildo a răspuns (pentru prada26):

Sunteti penibili rau! Dar imi place cand gasesc 2 bufoni ca si voi, ma mai amuz putin...

14 răspunsuri:
| miraflo a răspuns:

Iti va veni.

| EnourmousLove0909 a răspuns:

Ai 17 ani si nu ai menstruatie? ar trebui sa mergi la ginecolog de urgenta!

| gandaccc explică (pentru EnourmousLove0909):

Am fost si tot nu mi-a venit

| prada26 a răspuns (pentru EnourmousLove0909):

Se cauta admini pentru serverul romania.toolz.ro detalii pe id de mess buzatuvlad26