Bună!
Au trecut 2 ani, draga mea. Dacă îi păsa lua legătura cu tine, încerca să-ţi atragă atenţia într-un anumit mod. Acum are pe altcineva. trebuie să accepţi. Să treci peste! Nu fi o copilă! Am aceiaşi vârstă ca tine, am 17 ani. Îţi spun ca unei prietene, nu vei ajunge nicăieri... nu în ritmul ăsta, nu în sensul ăsta. Acceptă realitatea şi regăseşte-te în altceva, în altcineva!
Baftă!
Ai dreptate nu are niciun rost. cum ai spus tu '"nu ajung nicaieri""" dar eu vreau sa il uit asta vreau...
Aşa să faci! Ai încredere în tine!
Nu inteleg cum poti sa vorbesti asa despre o persoana care aproape te-a violat...nu zic sa ti ura sau orice fel de resentimente, dar din ce inteleg eu tu ai mai vrea sa ai ceva legaturi cu el! mergi mai departe si aia e, pentru ca nu ti-ai deschis inima sa cunosti pe altcineva inca te simti legata de el.
Doamne fereste-ma! Iti dai seama ca baiatul ala avea 22 ani si a incercat sa violeze o fata minora! Ar trebui sa faca puscarie! Iar tu de ce esti asa de naiva? El a vrut doar sex de la tine, treci peste, ok?
Mda dar eu nu stiam ca asta a vrut de la mine. eu am pus suflet ca o proasta si el credea ca poate sa faca din mine tot ce vrea
Diorrus întreabă: