Ai face o carieră bună în meseria de suport pentru ochelari de soare de interior.
Ești abia clasa a 11-a. Mai ai doi ani. Chair crezi că poți să-ți planifici de acum ce vrei face peste 24 de luni?
Doar oamenii care n-au un prezent se gândesc la viitor.
Și nu-ți face prea mari iluzii de facultate când tu n-ai dat nici bac-ul.
Uite, depinde ce îți place. Și Woodenpints, are, la ce să se gândească. Poți să mergi pe Drept, e o carieră super, câștigi baniiiiiiiii mulți, trebuie să înveți câteva legi acolo și după ai program la serviciu cum vrei tu, mergi odata pe zi, dar nu e obligatoriu sa stai 8 ore...blablabla...poți să fii, de exemplu avocat, magistrat, parlamentar(nu aș opta, măgărie maximă) și farmacist, nu e cum zici tu. E ok să fii farmacist.
Buna! Avand in vedere ca esti la mate-info merita sa mergi pe stiinte exacte cum ar fi ASE sau de asemenea la facultatea de informatica. Iar la farmacie e foarte bine si acolo daca iti place chimia merita sa mergi. De tine depinde cel mai mult si eu sunt in situatia ta, merg in clasa a 11-a si sunt total nehotarata dar pe parcursul acestui an sper sa-mi dau seama ce mi se potriveste. O zi frumoasa sa ai!