anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am 17 ani si tatal meu e disperat si obsedat dupa Sosoaca si S.O.S. Posteaza mereu pe Facebook tot felul de mizerii precum: "O familie tradiționala fericita", "O familie fericita de sosocari", "Doi sosocari juniori(eu si fratele meu eram in poza)" si mai comenteaza si distribuie orice postare legata de alt partid/om politic fara sa aiba logica de multe ori. Gardul si casa au fost vopsite in culorile partidului S.O.S dar, si in casa la fel (chiar si mobila). La liceu vine cam o data pe luna pentru "a vedea situatia noastra" si atunci vine cu emblema partidului si cand pleaca din clasa le spune colegilor mei "votati salvarea noastra, Sosoaca". Va dati seama ca se fac glume pe seama mea si a fratelui meu din cauza asta si nu stiu ce sa mai fac.
M as putea daca suntem inca minori eu si fratele(are 16 ani) sa ne mutam la bunica, deoarece nu mai suportam sa auzim mereu doar "Diana Sosoaca si S.O.S"

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te-ai plictist inca, sa inventezi povesti patetice?
Cauat-ti ceva util de facut in vacanta asta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sterge-i Facebook ul

| MistarGoGu a răspuns:

Doamne! Are probleme la " mansarda " săracu om! Hai în casa e una dar sa mergi la școală la copii sa faci asa ceva deja este JALNIC!
Asta deja este hartuire și abuz psihic! Puteți merge la Protecția Copilului sa solicitați o ancheta sociala și chiar sa se dispună prin hotărâre judecătorească mutarea la bunici dacă este posibil!

| MistarGoGu a răspuns:

Mama voastră ce părere are de comportamentul lui?

| MistarGoGu a răspuns:

Ce din școală nu reacționează? Profesori? Nu este legal sa prezinte păreri politice sa sa vina intr-o instituție de învățământ cu simboluri politice!