| maximrobertalin a întrebat:

Buna am 17 ani si vreau sa stiu e adevarat ca la varsta adolescenta se formeaza sentimentele si maturitatea? pentru ca asa simt si as vrea sa imi fac o prietena adica sa vb cu o fata care sa ma placa si sa o plac. dar din pacate la scoala care stau eu nu prea se gasesc fete de varsta mea si care sa imi placa si sunt mai multi baieti decat fete la scoala care stau eu e cam ciudata pentru mine pentru ca sunt fete de 20 -24 si care au deja relatii e cam ciudat ca nu prea le-a placut la scoala sunt si fete maritate dar au terminat liceu anul asta la liceu care stau eu is doua scoli de fapt o parte generala si sunt fete cu problemi si mie cam frica sa ma apropii pentru ca nu stiu care sunt sanatoase si care sunt normale cu sanatate nu vreau sa ma dau cel curat dar eu cred ca e bine pentru sanataea mea si o fata de clasa a 10 ii place de mine o cheama Cristina are 24 de ani si are de ficenta cu vorbirea si mie nu imi place fata si am vrut sa-i spun eu sun in clasa a 11 si nu ne potrivim ca varsta si ca metalitate. si vreau sa stiu oare unde o sa imi gasesc fata de care sa imi placa si mie

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Dar te asigur ca o vei gasi.Fii rabdator.Se zice ca lucrurile bune se lasa asteptate inainte de a ajungewinking

2 răspunsuri:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Dragostea te loveste cand te astepti mai putin.Ai rabdare.Dra crede-ma, atunci cand o vei gasi e posibil sa suferi si sa-ti doresti sa nu fi auzit de cuvantul iubire vreodata, dar e posibil si ca iubirea sa fie cel mai frumos sentiment pe care l-ai avut.Cand o vei gasi vei sti imediat ca ea e aleasa.Nu vei putea sa-i uiti zambetul, gesturile, chiar si cele mai marunte, iti vor da fiori.Dra stai linistit.Cu siguranta vei gasi pe cineva, si va fi adevarata dragoste daca o vei accepta asa cum e.Asta inseamna iubire adevarata, sa iubesti fara sa te uiti la defecte.Baftawinking

| maximrobertalin explică (pentru AiEnmaYuuki):

Ai dreptate inca nu mi-am gasit alesa

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru maximrobertalin):

Dar te asigur ca o vei gasi.Fii rabdator.Se zice ca lucrurile bune se lasa asteptate inainte de a ajungewinking