| G7yama a întrebat:

Am 170cm si 80 kg (la 17 ani. Sunt fata). As vrea sa ma apuc de o dieta cu care slabesti foarte repede, de o saptmaana sau 2 și dupa menținere. Ce imi recomandati? Stiu ca este detoxul sau dieta indiană? Multumesc!

6 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Daca slabesti foarte repede e clar ca nu o sa poti sa te mentii. Pierzi in greutate prin deficit caloric, e matematica: ai mancat 1500 caloric, ai folosit 2000 deci diferenta de 500 e scoasa din "deposit", din stratul adipos. Si asta e o slabire destul de rapida. Apoi depozitul se goleste si corpul incetineste metabolismul deci Tu manaci tot 1500 de caloric, faci acelasi effort dar corpul aloca doar 1700 de caloric deci doar differenta de 200 e scoasa din depozit. Apoi incetinind si Mai mult procesul, foloseste exact 1500. Te simti obosita, nu te poti concentra, foame tot timpul, iti revii mai greu dupa o raceala. DAR esti supla, palida si fara vlaga! Succes! Si fiindca esti supla si ti-ai atins obiectivul te intorci la dieta de "mentinere". Si corpul se bucura ca mananci iar 2000 de calorii si,"traumatizat" de ce a perceput ca o perioada de infometare, se apuca cu foarte mare avant sa umple "depozitul" in pregatire pentru o alta perioada de infometare. Si pune si un pic in plus:-) Indifferent daca e dieta Indiana, meditrraniana, Atkins, vegan sau de la verisoara din Chitila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai zis-o şi o repet: cea mai bună metodă pentru a slăbi rapid, sănătos şi eficient este SPORTUL. Nu dietele copiate de pe internet, nici pastilele de slăbit, nici înfometarea.
Dietă echilibrată+Sport=Slăbit sănătos şi sigur.

| Michaeel a răspuns:

Dacă tu vrei sa slăbești de la 2 săptămâni singura dieta pe care o poți face e aia extrema cu o singura masa(sau chiar deloc) pe zi ori, sa bei apa când ți-e foame ca sa te facă sa te simți plina ori metoda aia ca mănânci dar nu înghiți mâncarea.

| Anonima163333 a răspuns:

Salut.
Ai cu aproximativ 17 kg mai mult decat greutatea ideala, ceea ce este destul de mult.
n=u iti recomand sa actionezi cu ajutorul infometarii, mai bine incepe sa iti micsorezi portiile de mancare, si sa mananci mai sanatos.Fa sport, minim 45 de minute pe zi.Alearga,fa exercitii cardio sau du-te la sala.

| Peachdelight a răspuns:

Iti recomand mâncarea sănătoasă și sportul. Oricât ai slabi, in doua săptămâni nu este suficient timp pentru ati schimba stilul de viața, vei începe sa mănânci din nou haotic și vei pune dublu sau triplu pe tine.
Nu poți sa forțezi organismul sa dea jos (și mai ales din grăsime) in doua săptămâni ceea ce ți-a luat un an sa le pui.
Ai grija de sănătate și de corpul tău care e a doua ta casa pentru tot restul vieții.

| cosminalexandru123456 a răspuns:

Bună. Am aici o metoda care m-a ajutat pe mine foarte mult să slăbesc intr-un timp foarte scurt. https://bit.ly/3jweh57. Iti doresc mult succes.