anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17ani, 50kg si1, 75m.Ma consider slaba și sunt complexata de felul cum arat,deși mi s-a spus ca arat bine și ca sunt frumoasa,mintea mea refuza sa creada.Mi se întâmpla sa mă simt inferioară in fata celorlalți,cu toate ca nu e cazul(sunt înconjurată de idioți).In plus, sunt o fire foarte sensibilă și orice comentariu răutăcios mă supara.Ce pot face sa mă simt mai bine in pielea mea? Cum pot capta un psihic mai puternic? Va multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Poti sa incerci sa te schimbi fizic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te ingrasi, chiar ai putine kg.

| RAY a răspuns:

Vezi de un psiholog si de un nutriționist

| Dalmore a răspuns:

încearcă să te îngrași, am fost și eu subponderală și mă simțeam rău și fizic, și psihic, pentru că mă simțeam vulnerabilă, dar după ce am pus 2-3 kg pe mine mi-am revenit.

| Ela05 a răspuns:

Bună.
Eu cred că ai două probleme, ești un pic subponderală și ai o autoestimă destul de joasă.
Cred că ar trebui să mergi la un nutriționist și la un psicolog.
Și asta înainte ca această autoestimă joasă să se transforme în depresie.
Atât faptul că ești mai slabă decât ar trebui și autoestimă joasă pe care o ai depind una de alta.
Poate că mănânci mult și chiar și așa nu te îngrași, asta poate fi din cauza autoestimă tale ce te face să fi stresantă mereu. Sau poate ai autoestima atât de jos pentru că ești prea slabă. Cum spuneam sunt legate una de alta. De aia cred că cel mai bine ar fi să te pui în mâinile unor specialiști care te pot îndruma mai bine.