| Smile25 a întrebat:

Am 18 ani (aproape) si nu am fost pana acum niciodata in club, pentru ca nu imi place, e mult fum, idioti bla bla.Chiar daca la baluri fetele ma tot chemau eu nu m-am dus.Intrebarea mea e:daca un baiat m-ar intreba daca sunt cu cluburile sau daca ma duc sau etc. ar fi bine sa ii zic ca eu de fapt nu am fost niciodata? Cel putin acum ceva timp cand un baiat pe care il placeam m-a intrebat daca mai merg in club eu i-am zis ca da, cu prietenii la ocazii etc.(stiu am mintit si nu e bine).

5 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Buna Jose. happy
Cred ca ai facut bine ca ai mintit, nu vreau sa te incurajez sa continui cu alte minciuni dar in dragoste se accepta orice. Baiatul de care iti place si-ar schimba parerea despre tine daca i-ai spune ca nu ai fost pana acum in club. Probabil li ii place sa iasa si asta a sunat ca o propunere si pe parcurs poate te invita cu el in club. Atunci banuiesc ca vei accepta, nu prea ai de ales cand esti pus intr-o asemenea situatie.
Dupa parerea mea nu e nimic rau daca nu ai fost in club si nici la baluri pentru ca nu iti place. La fel sunt si eu, nu prea imi place sa merg din cauza tipilor care fumeaza si fac misto dar daca muzica e buna si ai langa tine pe cineva indragit merita sa dansezi si sa te simti bine.

| Vanity a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul, sa mergi in cluburi nu e cine stie ce si in ziua de astazi fetele frecventeaza cluburile mai ceva decat baietii, sunt sigura ca esti o persoana calma si ar trebui sa te mandresti cu asta caci nu o sa rada nimeni de tine daca nu iti place sa mergi in cluburi!

| mgtow a răspuns:

Nu are nimic daca minti dar daca esti corect nu inseamna ca faci rau recunosti adevarul chiar daca o sa rada de tine nu-i baga in seama si eu imediat fac 20 de ani si n-am fost intr-un club (aia da o sa merg la bordel) sa mai prind o prostituata ca de ceva vreme cheia mea are nevoie de ulei sintetic.

| Bondarel99 a răspuns:

Baietilor le plac fetele mai cuminti(din ce am observat eu pana acum), dar sa fie si sociabile...adica nu prea introvertite si de aceea cred ca atunci cand incepi o relatie cu un baiat sa doar vorbiti nu ai de ce sa il minti, sa te dai mare, trebuie sa fi sincera si sa ii vorbesti despre tine asa cum esti tu.

| cosmin21 a răspuns:

Intotdeauna fii sincera.