| GabrielaBi a întrebat:

am 18 ani, de cind aveam 14 ani prietenesc bine cu un băiat mai mare ca mine cu 5 ani.El mereu ma apara,avea grija de mine, ma ajuta.In acelasi timp muncea peste hotare si venea la fiecare 3 luni.Acum a venit si mi-a spus ca el defapt avea grija de mine deoarece vrea sa fiu fata lui, adica cu timpul sa facem o familie.I-a spus si lui tata de aceste intenții pe care le are.Cu cîteva zile in urma am avut prima întîlnire.Mam simtit foarte bine cu toate ca nici măcar nu ne-am sărutat. Timp de cîteva ore m-am îndrăgostit.Imi place la el faptul ca are foarte multa răbdare cu mine. Dupa aia m-a sunat in fiecare zi,si de fiecare data îmi spunea: azi ne vedem? Iar eu spuneam: cred ca da.
si el spunea bine, ne sunam mai tîrziu.Si nu ma mai suna.Si asa deja 3 zile la rind.Eu inteleg ca a venit de peste hotare si vrea sa reusească sai vada pe toți dar am impresia ca se joacă cu mine.
Astăzi sunt sigura ca iarăsi o sa ma sune.Ma gîndesc sa nui raspund prima data... vreau sa vad daca o sa insiste.
Voi ce ma sfătuiți sa fac?

1 răspuns:
| seth2016 a răspuns:

>> azi ne vedem?
>> cred ca da

Pai incercati sa dregeti comunicarea voastra. Amandoi vorbiti neclar si de aici pot apare alte probleme.

Incearca asta:
>> azi ne vedem?
>> pot dupa ora 16. tu poti?

Daca are busy schedule incearca sa-l intelegi. Poate asta il va face si pe el mai atent. Daca nu pricepe spune-i cu vorbe: tu una spui, alta faci si ma bagi in ceata.

Bafta!